Lajos, Patrícia
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 108477228 tiff1
  Fotó: Tiffany Michell / instagram

  Tiffany Mitchell egy nashville-i, közepesen ismert Instagram-influencer, 215 ezer követővel. Általában motorozós, illetve vidéki élet-tematikájú képeket szokott posztolni, persze sokszor szponzorált tartalommal, termékmegjelenítéssel. 

  Néhány hete azonban motorbaleset érte. Vagy nem.

  Az biztos, hogy több képet is posztolt az Instagramra, amelyben az út mellett fekszik, fejét fogja, mellette a bukósisakja, illetve egy ital flaskája (lásd fenn, a képeket azóta törölték, de persze máshol továbbra is elérhetők maradtak). A fotók mellé írt magyarázatból egyértelmű, hogy Mitchell állítása szerint tényleges motorbalesetet szenvedett.

  Az első reakciók persze együttérzők voltak, de aztán egyre többeknek vált igencsak gyanússá az egész. A képek ugyanis

  túlságosan szépek voltak.

  Ugyanaz a beállítás, színvilág, jól kiválasztott mélységélesség és póz, mint ami a megrendezett, beállított fotókat szokta jellemezni. Sehol egy csepp vér, seb, zúzódás, egyetlen karcolás sem látható a bukósisakon. És persze ott van az üveg, ami nyilvánvalóan reklámcélból került oda.

  Vagyis a vádak szerint Mitchell csak megrendezte a balesetet, hogy összeszedjen néhány ezer lájkot. Az influencer egyelőre tagad, és állítja, tényleg baleset érte. Már csak azért sem hazudna ilyesmiről, mert volt barátja éppen motorbalesetben halt meg (tényleg).

  És még az is lehet, hogy igazat mond. A stábja ugyanis elküldött a BBC-nek több publikálatlan képet is, amelyen rendőrök és mentő látható, és úgy tűnik, valósak.

  Tehát nem egyértelmű a helyzet. Önök szerint?

  Hihető-e a motorbalesetes kép?

  • 72
   Kamu
  • 12
   Nem kamu
 • obamatanc2.gif

  A volt amerikai elnök közzétette, milyen zenéket hallgattak leginkább a nyáron a feleségével, Michelle Obamával.

  A listán, ahogy Obama is írja vannak régiségek, meg új dalok is, lassúak, és gyorsak is, és meglepően vegyes az előadók köre is.

  Az sajnos nem derül ki a felsorolásból, hogy ez egyben népszerűségi sorrend-e vagy sem, mindenesetre az biztos, hogy Jay-Z és Beyoncé zenéje tuti közelebb áll Obamáékhoz, mint a többi előadó, ugyanis olyan számból kettő is felfért a listára, amiben az aktuális pop talán leghíresebb házaspárja szerepel.

 • 2020. május elsején érkezik a mozikba a Fekete Özvegy film, aminek egy részét Budapesten vették fel. A Disney a hétvégén tartja a D23 nevű expóját, ahol a következő évek portékáit mutatják meg a jelenlévő rajongóknak és újságíróknak. Itt bemutattak egy részletet a jövőre érkező filmből, ami alapján egy Mission Impossible-szerű verekedős, akciófilmre lehet számítani.

  A történetből kiderül, hogy nem Scarlett Johansson karaktere az egyetlen Fekete özvegy, több hasonlószuperkém is dolgozik ilyen fedőnévvel, akiket Rachel Weisz és Florence Pugh alakít majd. A bemutatott részlet hatalmas Budapest felirattal kezdődik, vagyis a főváros központi szerepet kaphat a történetben. Ezt követően egy látványos konyhai harcot látthattak a szerencsések, majd David Harbour karakterére is vethettek egy pillantást. Volt egy jelenet, amiben a három özvegy közös erővel harcolt, illetve feltűnt a főgonosz Taskmaster is. 

  Tekintettel arra, hogy a májusi premier már nincs is olyan messze, feltehetőleg még az idén a szélesebb közönség is láthat valamit a Marvel következő nagy dobásából.

  (Via Uproxx

 • A beluga vagy fehér delfin egy kifejezetten ronda cet, és most van lehetőség élőben is rácsodálkozni erre, ugyanis a Mashable beszámolt egy beluga kameráról. A közvetítésben a fehér nalválféléket lehet megtekinteni, ahogy épp úsznak, lubickolnak vagy lebegnek a víz alatt. Ezen kívül valószínűleg nem fog semmi más történni, de talán épp emiatt annyira megnyugtató.

  Egyébként a poszt írásának pillanatában nagyon sokan vannak, az egyik még a fejét is belenyomta a kamerába.

  Frissítés: Most egy másik is!

  Frissítés 2: Nagyon fura sípoló hangjuk van, eddig hang nélkül néztem.

  Frissítés 3: Rajtam kívül eddig 6 ember nézi ezt a közvetítést, de az előbb már majdnem elértük a 10-et, de elég hamar visszaestünk 8-ra.

  Frissítés 4: A sípolás miatt egy idő után rohadt idegesítő, inkább felejtse el mindenki, hogy ajánlottam ezt a közvetítést.