Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy aprócska New York-i apartman virálissá vált a neten, ami nagyjából egy parkoló méretével vetekszik.

  picilakás
  Fotó: YouTube

  New York nem véletlenül számít a világ egyik, hanem legdrágább városának, amit a videó főszereplője, Alaina Randazzo is csak megerősíthet. A belvárosban élő nő ugyanis havi 650 dollárt, azaz nagyjából 270 ezer forintot költ lakbérre, a lakás pedig nem nagyobb, mint egy parkoló. A Caleb Simpson YouTube csatornáján bemutatott lakására egyébként nagyon is büszke a bérlője, aki egy rakás pénzt megspórol mini otthonával, ami mérete ellenére így is rendkívül drága, viszont legalább a központban van.

  A többi lakáshoz képest ugyan olcsó és jó helyen van, azonban ennyi pénzért már nem fért bele egy saját fürdőszoba, ami azért problémás. Randazzo, aki a divatvilágában dolgozik, épp ezért a többi lakóval fenntartott közös fürdőben tud tisztálkodni, ami az előtérben található.

 • Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tavaly szeptemberben házasodott össze Alcsúton. Az esküvőt, amelyre a 300 fős vendégsereget pazar menüsorral várták, nagy sajtóérdeklődés övezte, az Index is nyomon követte az eseményeket. A tévés nemrég a Hot! magazinnak nyilatkozott a kapcsolatukról, és azt is elmondta, hogy természetesen megünneplik az évfordulót.

  Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül, azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül

  – nyilatkozta a televíziós műsorvezetőnő.

 • Manapság bármi történik a világban, az emberek automatikusan azt hiszik, hogy ezt a Simpson család előre megjósolta. Szeptember 8-án ugyanis elhunyt II. Erzsébet királynő, aki 70 éves uralkodása alatt számtalan médiumban megfordult. A néhai királynő a Simpson családban is felbukkant, de nem úgy, ahogyan azt az internet az elmúlt napokban állítja. 

  Simpsons
  Fotó: YouTube

  Felkerült ugyanis egy jelenet a TikTokra, ami nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a citromsárga fejű famíliáról szóló sorozat pontosan megjósolta a királynő halálát, amihez egy fotót is csatoltak. Az emberek pedig rögtön hüledezni kezdtek, hogy a Simpson család már megint előre figyelmeztette a nézőket egy nagyobb jelentőségű eseményről, anélkül, hogy utána néztek volna a háttérnek.

  Azonban szerencsére akadnak még emberek, akik képesek gondolkodni, így hamar kiderült, hogy az említett jelenet a halott Erzsébetről digitálisan hamisított, és szó sincs arról, hogy ez valóban lement volna adásba.

  A királynő a 15. évad 4. epizódjában tette tiszteletét, ahol Homér az autójával belecsapódik Erzsébet hintójába, aki nem halt meg az adott jelenetben. Ellenben valaki készített egy képernyőképet arról, amikor kiemelik őt a roncsból, majd beleszerkesztette őt egy koporsóba, ami felett az 1926-2022 felirat olvasható. Tehát nem, II. Erzsébet halálát nem jósolták meg előre a sorozatban.

 • Nem csak mutatós, de rendkívül értékes ékszerrel lepték meg egymást.

  GettyImages-1420189174
  Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

  Palvin Barbi és párja, Dylan Sprouse szerelmes képet osztott meg magáról az Instagramon, ahol a világhírű modell és szerelme egy-egy Tiffany Lock-karpereccel a kezén láthatóak.

  Az említett karkötők nemrég kerültek a piacra, és stílusos kialakításuk mellet egyedi módon, elfordítással lehet őket felhelyezni a csuklóra. Az ékszerkollekció magától értetődően többfajta kialakításban kapható, lehet azt különféle színű aranyban, illetve gyémántberakásos verzióban is kapni az ékszergyártó oldalának listaleírása szerint. A legértékesebb darabokhoz 13 millió forintnak megfelelő összegért juthatunk hozzá, viszont a modellék által viselt darab már hárommillió forint körüli áron elérhető.

  via (Blikk)