Kinga, Kincső
17 °C
31 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Valószínűleg nem árulok el nagy titkot azzal, hogy hiába terjednek tőlünk nyugatabbra a hamburgerekre specializálódott amerikai gyorsétteremláncok, Magyarországra a McDonald'son és a Burger Kingen kívül eddig egy sem tudott (vagy akart) betörni.

  Így aztán itthon valószínűleg kevesen ismerik a délnyugati államokban népszerű In-N-Out étteremláncot, de odakint éppen csomóan pörögnek rajta, miután 

  valaki talált egy tökéletes állapotban lévő, becsomagolt In-N-Out burgert New Yorkban, durván 2400 kilométerre a legközelebbi étteremtől.

  Lincoln Boehm, aki még múlt vasárnap megtalálta a burgert, a New York Postnak arról beszélt, hogy ő már többször próbált Los Angelesből burgereket vinni New Yorkba, de ezek mindig teljesen ehetetlenné váltak az út végén, ez a példány viszont tökéletes állapotban ült az utca közepén.

  Éppen emiatt a haverjaival most ott tartanak, hogy egy elképesztően gazdag ember egy csomó burgert vihetett át New Yorkba egy magángéppel, de maradt még neki pár, úgyhogy a reptérre menet viccből kihajigálta őket a kocsijából az arra járóknak.

  Azóta Twitteren egy csomóan próbálták megfejteni a burger titkát, de az igazság valószínűleg sokkal kiábrándítóbb lesz a vad elméleteknél: Boehm marketingesként dolgozik, úgyhogy nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy a lánc ezzel ágyazott meg egy New York-i étteremnek.

  (via)

 • Egy nőt őrizetbe vettek, miután annyira felháborodott, hogy a McDonald'sban kihűlt sült krumplit kapott, hogy bement az étterem konyhájába, előrántotta a fegyverét, és a padlóba lőtt.

  A WTOC nevű helyi lap egyébként azt írja, hogy a nő annak ellenére rontott be fegyverrel a konyhába, hogy az étterem menedzsere már elkezdte kiszolgálni egy új adag sült krumplival. Később viszont – lehet, hogy a friss krumpli elfogyasztása miatt – megnyugodott, a rendőri intézkedésnek már nem állt ellen.

 • Leállt egy ház bontása Új-Zélandon, amikor több mint ezer fog fordult ki a földből, írja a Stuff.co.nz

  A  leírás szerint a munkásokat elborzasztotta a látvány, és gyorsan hívtak egy régészt, hogy megtudják, hogyan kerültek oda a fogak. Hamar kiderült azonban, hogy az 1950-60-as években egy fogászat működött az elbontott házban, mögötte ásták el a feleslegesnek bizonyuló maradékokat. 

  "Azt hittem volna, hogy ha az 1950-60-as években vagy fogász, akkor a fogakat kidobod a kukádba" - mondta Matthew Schmidt régész.  

  EAJAgAxU4AU0Zi1
  Fotó: Twitter / @NZStuff

  Az eset Invercargill belvárosában történt, ahol hotelt építenek az egykori rendelő helyére. 

 • A Daily Mailen találtuk a sztorit, amiben igazából a nevek és a helyszín is mellékes (amúgy Edgaras Averbuchas, Agne Banuskeviciute, és Essex, Nagy-Britannia), a lényeg az, hogy a lány éppen átvette a diplomáját, amikor a barátja megkérte a kezét.

  Örök vita, hogy ez szemétség-e, ellopja-e ilyenkor a lányra irányuló megérdemelt dicsfényt és figyelmet az önző seggfej férfi, vagy ellenkezőleg, jó fej dolog egy amúgy is fontos és emlékezetes pillanatban térdre borulni és lánykérni, olyankor, amikor amúgy is mindenki rátok figyel. Nézzék meg a videót, aztán szavazzanak!

    

  Egyértelmű, hogy ez...

  • 1994
   Önzőség, menjen a francba az ilyen férfi
  • 770
   Cuki, emlékezetes, romantikus, és egyáltalán nem önzőség.
  lanykeres.PNG