Vince, Artúr
5 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megelégelte Rubint Réka annak a Facebook csoportnak a megnyilvánulásait, amiben a tagok a fitnesz család egész életét kielemzik és rosszindulatú megjegyzéseket tesznek rájuk. 

  7-8 éve van egy ilyen Facebook-csoport, amelybe az utálóink gyülekeznek. Egy ideig követtem, aztán úgy voltam vele, csak energiát vesz el, nincs értelme ezzel foglalkoznom. Néha egy-egy kedves vendégem megmutatja, mi folyik ott és elképeszt. Még a live videóinkat is percről percre, szinte kikockázva kritizálják. Sajnálom és szánom azokat, akik azzal vannak elfoglalva, hogy mi történik más életében. Nyilván addig se kell a saját dolgaikkal foglalkozni. Ráadásul teszik ezt olyan gyűlölettel, haraggal, hogy biztos vagyok benne, egyesek orvosi kezelésre szorulnának.

  A Sláger Reggelben fakadt ki nagyon hosszan Rubint Réka, majd hozzátette, hogy nemcsak őt és férjét, de gyerekeiket is sokat bántják az oldalon. 

  Rám mondhatnak bármit, de az, hogy a gyerekeinket bántják, ráadásul olyanok, akik a profiljuk alapján maguk is anyukák-apukák, nagyszülők... Milyen generációt nevel fel egy ilyen mocskolódó, frusztrált ember? Sokan azt mondják, ezt tűrnie kell annak, aki közszereplő. Nem a véleménynyilvánítás zavar, nem kell minket szeretni, de a gyűlölködést, a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásokat senkinek nem kell és nem is szabad elviselnie, ha ismert ember, ha nem!

  A csoportban elharapodzó gyűlölet miatt Rubinték kénytelenek komolyabb lépéseket is tenni. 

  Amikor az ember azt olvassa, miközben az egyik gyerekével várandós, hogy ’Láttam ezt a k * * *át a zebrán átmenni a gyerekével. Gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek’ – ezt miért kéne bárkinek is eltűrnie?! Sajnos, az utóbbi időben csak rosszabb lett a helyzet, ezért is döntöttünk úgy, hogy ez nem tűrjük tovább.

  (via: Blikk.hu)

 • Úgy tűnik, valóban osztatlan sikert aratott a Netflix Bridgerton című sorozata, amelynek a lényege nagyjából az, hogy a szereplők szép kosztümökben szexelik magukat halálra, ugyanis bejelentették, hogy a sorozatnak lesz második évada is. 

  Korábban írtunk róla egyébként, hogy borítékolható, hogy megrendelik a második évadot. Kritikánkat ide kattintva olvashatják el. 

 • Lakatos Márk nemrégiben az Indexnek elemezte ki a beiktatáson viselt szetteket, most pedig az RTL Klub Reggelijében beszélt bővebben az öltözékek szimbolikájáról. Az ilyen eseményeken viselt ruháknak nagyon erős üzenete van, ezt a stylist is hangsúlyozta. Lakatos Márk főleg a színeket emelte ki: nagyon sokan viseltek kéket, lilát és fehéret, nem csak a beiktatáson, de az azt megelőző napokban is. 

  Egyszerűen nem tudtak megszabadulni a lila árnyalatától. A lila, a kék és a piros, a demokraták és a republikánusok közötti keveredést, uniót, kompromisszumot jelentheti. 

  A lilának és a fehérnek pedig emellett más üzenete is lehet, hiszen Kamala Harris az első női alelnök a Fehér Házban. Ahogy Lakatos Márk is elmondja a szüfrazsettek is ezeket az árnyalatokat választották az üzenetük képviselésére. 

  A lilának a különböző árnyalatait láthattuk, amit ne felejtsünk el, hogy a szüfrazsettek, a női egyenjogúsági mozgalmaknak - ami 1913-ban alakult Amerikában -  az egyik jellegzetes színe volt. ... Másrészt viselték a fehéret is … a fehér a másik színe a szüffrezsatetteknek és a tisztaságnak. 

 • Index-Bernie-Hosok-tere-1

  Csütörtökön Joe Biden elnök beiktatására Bernie Sanders szenátor igazi téli öltözékben érkezett. Egy jó meleg télikabátot és hatalmas kesztyűket viselt, de még így is úgy tűnt, hogy fagyoskodik. A róla készült képből el is indultak a mémek, „Cold Bernie” néven: különböző helyekre photoshoppolták őt az emberek. Most viszont olyan külön weboldalt készítettek neki, amelynek köszönhetően gyakorlatilag bárhová eljuttathatjuk, székestül, télikabátostul, kesztyűstül. Akár a lakása elé, vagy a Fidzsi-szigetekre, hogy szegény ne fázzon már annyira.

  Az oldal, amelyet az NYU mesterképző hallgatója, Nick Sawhney készített, meglehetősen egyszerű: egy címet (utca, és házszám kellenek) kell beírni egy szövegmezőbe, és hopp! Bernie Sanders már meg is jelent az adott helyszínen. Mi például most a Hősök teréhez közel teleportáltuk Mr. Sanderst.

  A kérdéses honlapot itt találja meg.