Kinga, Kincső
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 78 éves Milton Wainwright jó ideje haragudott egy 8 cm-es péniszre.

  Az új-zélandi Woodwille-ben élő férfi a környékbeli túraútvonalon gyakran látta az őslakos Rangitāne maori törzs egyik termékenységszobrát, és egyáltalán nem volt vele elégedett, írja a NZ Herald. Azért, mert a szinte teljesen pucér szobor nemi szervét aránytalanul nagynak tartotta.

  Először megpróbálta a törvényes utat, beadványokat kezdett írni a tararuai önkormányzathoz a nagyjából egyméteres szobor közerkölcsbe ütköző, 8 centis pénisze miatt. De nem csak, hogy lepattant, Tracy Collins tararuai polgármester külön szólt is neki, hogy ne bántsa a maorik szobrát, írja  Stuff.co.nz

  A videóban Milton nem érti, hogy a szerinte túlméretezett péniszű szobor mire tanítja a gyerekeket? Az rendben van, hogy vannak férfiak és nők, és az is, hogy Michelangelo Dávid-szobra is pucér, de annak nem kell levágni semmijét, mert arányosan kisebb a kifogásolt szerve. Ráadásul a Dávid-szobor egy múzeumban van, így aki nem akar pucér szobrot látni, az nem megy oda, és kész, érvelt (itt Milton nem ismeri jól a helyzetet, hiszen ha nem is az eredeti, a Dávid-szobor másolata azért ott van Firenze központjában, számtalan más, szinte teljesen meztelen szobor társaságában.) Emellett, ha ő állna oda pucéran az ösvény mellé, őt elítélnék, a szobor meg maradhatott.      

  Ennek ellenére is úgy érezte hogy lépnie kell, már csak azért is, hiszen Isten is mellette áll a harcában. Másrészt úgy látta, hogy az arra járó gyerekek gyakran játszanak a szoborral és "simogatják" azt a fafalloszt.

  Az elkötelezett keresztény aktivista először kézifűrésszel esett neki a túl nagy testrésznek, de az nem vitte jól, nem bírt vele az öreg. Ezért másnap visszajött láncfűrésszel, lecsapta azzal, aztán letörölgette egy ronggyal.   

  Miltont ezért elítélték, a Rangitāne törzs elszomorodott, a szobrot pedig kicserélik.  

 • Reméljük, ebből divat lesz itthon meg a világon máshol is:

  tusványos
  Fotó: Veres Nándor / MTI
 • A Ferencvárosban előválasztással akarják az ellenzéki pártok eldönteni, hogy ki legyen a polgármesterjelölt ősszel. Ezt hekkelte meg valaki (a poszt élesedése után kiderült, hogy a Kétfarkú Kutya Párt, és az “urnák“ nyílásaiból arra is lehet következtetni, hogy kit preferálnak) egy olvasónk fotója szerint. Azt írta, "a képen látható urnákat az Albert Flórián úti 1-es villamos megállójában lehet személyesen megtekinteni és szavazni."