Edit
9 °C
26 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha meccsrejárós jelmezről van szó, az Oakland Raiders (nem sokára Las Vegas Raiders) szurkolóit aligha lehet lekörözni, a szurkolóik hétről hétre vadabbnál vadabb jelmezben és sminkben jelennek meg a lelátón, most hétvégén például egy olyan Thanos bukkant fel, aki simán elment volna egy cosplayesnek is, aki épp egy Marvel-eseményre megy.

  A legendás Raiders-szurkolókról, illetve a hátterükről az ESPN csinált pár éve anyagot, ahol jelmezben, illetve civil ruháikban mutatták meg a lelátó legemlékezetesebb alakjait.

 • A szövegíróként dolgozó Josh Thompson nemrég egy levelet kapott annak az új-zélandi reklámügynökségnek a HR-osztályáról, ahol alkalmazásban volt. Az üzenetben azt írták, szeretnének vele elbeszélgetni a jövőjéről, és ha teheti, akkor lelki támaszként mindenképpen hozzon magával valakit. 

  Nem volt nehéz kitalálni, hogy mi fog majd történni a megbeszélésen, ezért úgy döntött, megpróbálja kihozni a helyzetből a maximumot.  200 új-zélandi dollárért (vagyis kb, 40 ezer forintért) fel is bérelt egy Joe nevű bohócot, hogy legyen ő a kísérője, a férfi pedig el is vállalta a munkát.  

  108818218 c745a20d-ea6f-46d1-a48c-5416be22dca4
  Fotó: Josh Thompson

  Ugyan a bohócra a találkozó közben rá kellett szólni, mert kicsit túl hangos volt, amikor a lufiállatokkal bíbelődött,  de Thomspon szerint leendő volt főnökei vették a lapot. És amikor végre tényleg közölték vele, hogy a továbbiakban nem tartanak igény a munkájára, a Joe is szomorúan bólogatott, mintha neki mondtak volna fel. 

  Igazi profi  

  - jegyezte meg Thompson, aki bátran ajánlja mindenkinek, hogy kövesse a példáját. 

  Hasonló helyzetben mindenképpen vidd el magaddal valamelyik barátodat vagy családtagodat, de ha tudsz szerezni egy bohócot, akkor szerintem őt válaszd kísérődnek

  - tette hozzá.

  (via BBC)

 • Tavaly indította útjára a Budapest Park Dallamképek című jótékonysági eseményét, melyben fiatal művészek illusztrálják egy adott zenekar egy-egy zeneszámát. Az első Dallamképeknél a Quimby számaihoz, idén pedig a Punnany Massif szövegeihez készültek montázsok, grafikák, festmények. A galériában lépegetve kedvére tippelgethet, melyik kép melyik számhoz tartozik, íme:

  Ha esetleg így kevésbé lenne valakinek felismerhető, annak a képek nagyban is megtekinthetők a Budapest Parkban szeptember 19 és 28-a között. A képekre emellett 16-tól kezdve szeptember 22-ig licitálni is lehet, a Park a befolyt összeg egészét a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének ajánlja fel. Az illusztrációk szerzőiről és a licitálásról bővebb információkat itt lehet olvasni.

 • Minél dühösebb Hulk, annál erősebb

  - nyilatkozta egyik friss interjújában a brit miniszterelnök, aki ezzel azt szerette volna hangsúlyozni, hogy hiába ütközik folyamatosan ellenállásba a brexit miatt, őt nem lehet eltántorítani a céljától, és szeretné, ha Nagy-Britannia minél hamarabb kilépne az Európai Unióból. 

  Ezt a nyilatkozatot nem hagyta szó nélkül Mark Ruffalo sem, aki már hosszú évek óta alakítja a hihetetlen Hulkot a Marvel-filmekben. A színész a Twitteren kifejette, hogy Hulk mindig a nagyobb jóért küzd, és valójában akkor a legerősebb, amikor csapatban harcol.