Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-5 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem éppen úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan azt az énekesnő szerette volna.

  Instagram-oldalán, könnyek között jelentette be a 33 éves Adele, hogy többhónapnyi munka és készülődés után kénytelen elhalasztani Las Vegas-i showműsorát, természetesen a koronavírusnak köszönhetően.

  Annyira sajnálom, de a show még nincs kész. Abszolút mindent megpróbáltunk, hogy még időben elkészülhessünk de a Covid okozta csúsztatások mindent tönkretettek. A csapatom fele beteg, szóval lehetetlen, hogy a jelenlegi határidőig bármit is befejezzünk...

  – kezdte az énekesnő.

  Sajnálom, hogy csak az utolsó pillanatban szólok, harminc órája vagyunk fent, hogy kitaláljuk, mi legyen a megoldás, mégis kifutottunk az időből. Bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől, aki csak a műsorom miatt utazott el Vegasba, nagyon nagyon sajnálom, hogy csalódást kellett okoznom

  – mondta videójában Adele, hozzátéve, hogy a Las Vegas-i showműsor minden egyes időpontját újradátumozzák, de erről még semmi konkrétat nem tud mondani.

 • Sokan álmodnak arról, hogy a Google Maps egyik felvétele által halhatatlanná vállnak, ami egy gigantikus gumikacsának sikerült is.

  kacs2
  Fotó: Google Maps

  Történt ugyanis, hogy a Redditre felkerült egy fotó, amin Santiago de Chiléről készült, és jól láthatóan egy hatalmas gumikacsa lebeg a víz felszínén.

  The Daily Star információja alapján a kacsa, illetve a szintén itt található két nagy főtt tojás még novemberben képezték egy kiállítás részét.

  kacsa1
  Fotó: Google Maps

  Úgy tudni, hogy a tojásokat Henk Hofstra, míg a kacsazillát egy német művész, Florentijn Hofman tervezte.