Ilona
15 °C
29 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fura hibridet dob piacra gyerekméretben a Nike. Van a híres cipősorozatuk, az Air Force 1, és van a gumipapucsairól híres Crocs márka. A kettőt összegyúrták, és ez lett belőle:

  nike3
  Fotó: Nike

  Kéne?

  • 589
   SOHA!
  • 136
   Naná!
 • Egy olvasónk küldte a fotót a Sziget fesztivál első és utolsó napjáról. Igazából nincs ebben semmi meglepő, több tízezer ember tapossa egy héten át a füvet, az lenne a csoda, ha nem így nézne ki utána. Ja, és persze szép lassan visszanő ám, de azért elsőre tényleg kemény a látvány.

 • Az olasz divatfőváros egy frekventált részén betértem egy szupermarketbe, ahol azonnal szemet szúrt a gondos termékelhelyezés: ital és óvszer egymás alatt!

  68413255 2402788263376559 2594497217033142272 n
  Fotó: Marjanovic Mira

  Nehéz lenne másra gondolni, mint egy kedves figyelemfelhívásra, hogy ha az ember bódult állapotba kerül, akkor könnyen kerülhet olyan helyzetbe, amikor szükség lehet arra, hogy óvakodnia kell a nem várt/tervezett következményektől. Persze, az óvszer és az alkohol nálunk is simán kerülhet egymás közelébe az eladó pultja mögötti, halandó vásárló számára érinthetetlen részre, na de itt még csak a közelében sem volt a kasszáknak.

  Plusz érdekesség, hogy a lisztek, rizsek, egyéb főzéshez szükséges hozzávalók fölött műanyag kisautók voltak. Valószínűleg abból a megfontolásból, hogy amíg a szülők főzőcskéznek, ne unatkozzon a gyerek sem. Csodálatos marketingpolitika, nem?

 • A legtöbb fodrászatban a levágott hajat azonnal eltakarítják, és nem is igen gondolkoznak azon, hogy mégis mit lehetne vele kezdeni. Nem úgy, mint az a fodrász, aki ahelyett, hogy gyorsan összesöprene, nekiáll hajportrékat készíteni. A Reuters videója alapján nem néznek ki ezek rosszul, de összességében egy kérdés merül fel: 

  minek?