Bertalan
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Méghozzá a királynő 007-es ügynöke, James Bond. Ezen a napon, 1989. augusztus 24-én volt ugyanis az első magyarországi James Bond-filmbemutató: az egyébként 16. Bond-filmet, A magányos ügynököt láthatták először a magyar nézők.

  Aligha meglepő, de a Bond-sorozat egyik legrosszabb darabja volt, egy középszerű akciófilmnél alig több valami, Timothy Dalton második, egyben utolsó 007-es szerepével (ezután hat évig nem is készült Bond-film, és a következőben, az Aranyszemben már Pierce Brosnan volt a főszereplő).

  James Bond - A magányos ügynök
 • Éjszaka elloptak egy autót Barcson, de reggelre meglett. Az egyik árokban.

  A rendőrök elfogták pár óra alatt a feltételezett tolvajt, egy 23 éves csokonyavisontai férfi az, előállították. A rendőrség honlapjára kitett beszámolóból ez nem derül ki, de valószínűleg nem autóversenyző az illető.

 • A Soroksári út-Ipar utca sarkán hét elején pusztító óriástűz utáni takarítási munkák miatt szombaton megint lezárták a Soroksári utat a Dandár és a Tindódi utca közötti szakaszon, méghozzá mindkét irányba – írta kollégánk a helyszínről. Ezek a határszakasz utcák fogadják a forgalmat. A 2-es villamos és a 23-as busz viszont mindkét irányba jár a Soroksárin. Kollégánk egy fotót is csinált a néptelen Soroksári útról.

  A laikus szemmel botrányosnak tűnő bontásról forgattunk is:

  Így bontják a leégett Soroksári úti ház tetejét
 • Elnézést kér az orosz tévécsatorna Japántól és Új-Zélandtól, amiért összecserélte a két szigetet, valamint Dél-Koreától és Pápua Új-Guineától is, amiért az előbbi nevét írta az utóbbi fölé a térképen, írja a Guardian.

  Mentségükre szól, hogy Ausztráliát eltalálták.

  Egyébként Új-Zéland olyan sokszor marad le térképekről, hogy az ország miniszterelnöke, Jacinda Ardern tavaly a turisztikai ügynökségével közösen videókampányt indított a térképes összeesküvés ellen.

  ECYPxCzVUAAetF4.png
  Fotó: Rugbysmartarse / Twitter