Judit, Xénia
19 °C
34 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Deltának hívják.

  GettyImages-1207796223
  Fotó: Jim Spellman / Getty Images Hungary

  Kristen Bell a koronavírus-járvány kitörése óta minden bizonnyal milliószor megbánta már, hogy hat évvel ezelőtt a Delta nevet adta kislányának, nem gondoljuk, hogy különösebben firtatnunk kellene, hogy miért.

  A színésznő Monica Padman műsorában mesélt arról, hogyan is éli meg, hogy a Delta elnevezés hamarosan a mindennapjaink részévé válik. Mint mondta: abban reménykedik, hogy kislányának ebből semmilyen hátránya nem fog adódni a jövőben, illetve abban, hogy a népszerűbb elnevezés továbbra is a "covid", vagy a "koronavírus" lesz a "delta variánssal" szemben.

  Delta Bell Shepardöt azonban egyelőre még egyáltalán nem zavarja a neve, sőt.

  Hogy őszinte legyek, még csak hat éves, szóval minden alkalommal ámulatba esik, mikor meglátja mondjuk a Delta Air Lines egyik hirdetését és ugyan ezt figyelem meg nála, mikor a delta variánsról esik szó. Csak az érdekli, hogy a nevéről beszélnek

  — mesélte az édesanya, a podcastben.

  (Forrás: Indy100)

 • Ráadásul mindehhez a család összes tagja hozzájárult.

  GettyImages-154787587
  Fotó: Mail Today / Getty Images Hungary

  Pénteken jelentette be a Netflix, hogy szeptember 15-től új dokumentum sorozat lesz látható a felületükön,mely a legendás Forma-1-es versenyző, Michael Schumacher életével fog foglalkozni. Az egyszerűen csak "Schumacher" névre keresztelt sorozat javarészt beszélgetéseket és interjúkat fog tartalmazni a versenyző feleségével és gyerekeivel, így az apja nyomdokaiba lépő Mickkel is.

  Az 52 éves Schumacher egyébként 2013-as balesete óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, melyre valószínűleg a jövőben sem lesz túl sok esély.

  (Forrás: Reuters)

 • Újraindul az Állatkert közkedvelt programja, az Esti séta, ahol a kulisszák mögé is beleshetnek a látogatók, és megtudhatják, hogy mi történik az állatkertben a zárás után.

  Az Állatkert tájékoztatása szerint a séták augusztus 5-től indulnak újra. Már ismertek az időpontok is: 

  • augusztus 5.  Botanikai barangolás
  • augusztus 12.  Állati történetek
  • szeptember 2.  Állati történetek
  • szeptember 16.  Állati történetek
  • szeptember 30.  Állati történetek
  • október 14.  Állati történetek
  • október 28.  Borzongató állatok a halloween jegyében.

  A séták körülbelül 2,5−3 óra hosszúak, és minden alkalommal az Állatkert főbejáratától indulnak.

 • Bejelentette a Marvel, hogy következő sorozata, a Sólyomszem (Hawkeye) idén november 24-én érkezik a Disney+ streamingre.

  Hawkeye Marvel.png
  Fotó: Marvel Studios

  Egyelőre csak a beágyazott tweetben található kép látott napvilágot a szériáról, melyben a Clint Bartont játszó Jeremy Renner és a Kate Bishopot alakító Hailee Steinfeld néznek sólyomszemet farkasszemet.

  A sorozat sztorijáról nem sokat árult el a Disney, de akik látták a Fekete Özvegy film stáblistás extra jelenetét, azoknak lehet némi elképzelésük arról, mi (vagyis inkább ki) vár majd Bartonékra.

  A november 24-i premierdátum biztosíték arra is, hogy a nagy büdzséből készülő Marvel szériák új epizódjait szerdánként fogja sugározni a Disney.