István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vajon az 1600 forintért csapolt Staropramen esik jobban, vagy az 1500 forintos nagy limonádé? A kérdés biztos felmerült felháborodott olvasónkban is, akitől ezt a képet kaptuk:

  A hely a Lánchíd budai oldalán, az alagútnál van, valószínűleg nem a visszatérő vendégekre, hanem a turisták lehúzására alapozták az üzleti tervet.

 • A brit M25-ös autópályáján állította meg egy rendőr ezt a gyöngyszemet, és az autópálya-rendőrség sem tudta pontosan, hogy mi a manó is ez, azon kívül, hogy a papírjai rendben voltak, úgyhogy mehetett a dolgára. A járgány leginkább egy házi készítésű elektromos motornak néz ki, amit egy másik rendőr úgy írt le, hogy főleg "balsafából és szigetelőszalagból" áll:

   (BBC)

 • A Supreme nevű, eszelősen menő amerikai divatmárkánál (itt egy remek válogatás a 20 éves cég legnagyobb dobásairól) bejelentették az idei őszi/téli kollekciót, és hát ott figyel benne egy amúgy Zoey 2.4 márkájú teló, ami 2019-ben olyan dolgokra képest, mint 3G-kompatibilitás, 2,4 inches kijelző, VGA felbontás, illetve 128 megás belső memória. Amúgy 33 dollárba kerül, de azt még senki sem tudja, hogy a Supreme mennyiért fogja adni, az én tippem az, hogy legalább a tízszeresébe fog kerülni, és azonnal elkapkodják majd.

  (Engadget)

 • gleccs.gif

  Ritka, amikor a globális felmelegedés ennyire látványos, mint a Euronews videóján, amin két kajakos közelében omlik össze egy gleccser.

  A jó hír, hogy a túrázók túlélték, a bolygó ökoszisztémája viszont nem biztos, hogy ilyen szerencsés lesz.

  ¯\_(ツ)_/¯

  2019-08-20 12 52 27-Index - Mindeközben - Az összes klímaszkepti
  Fotó: Euronews English / Facebook