Eleonóra
-2 °C
8 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Hegyvidéki Önkormányzat a Facebookján számolt be egy tipikus történetről a nagy magyar valóságból a Böszörményi út és a Kiss János Altábornagy utca sarkáról. 

  Az történt, hogy egy útfelújítás után az út kezelője nem festette vissza a zebra feltúrt részét fehérre, ezért jött a Kétfarkú Kutyapárt, akik kreatív módszerrel tették nevetségessé a félbehagyott munkát: odafestették az oroszlánt, aki elvitte a zebrát. 

  Ahogy az önkormányzati Facebookon szépen megfogalmazták: "Az oroszlán felfalta a zebrát, a főváros megette az oroszlánt, az idő pedig lassan a teljes gyalogátkelőhelyet megeszi". 

  A Hegyvidéki Önkormányzat többször kérte a fővárost a zebra újrafestésére, sőt, fel is ajánlották, hogy elvégzik a munkát, de a főváros ragaszkodott a saját hatásköréhez.

  A slusszpoén az lett, hogy végül se oroszlán, se zebra: az út kezelői arra még vették a fáradságot, hogy szürkére lefessék az aranyos oroszlánt, de arra már nem, hogy visszafessék a zebra hiányzó fehér csíkjait. Biztos elfogyott a fehér festék.  

  zebraoroszlan.png
  Fotó: Facebook
 • Pontosabban a Mcdonalds hamburgerének 6 összetevőjének illatát, vagyis

  • buci
  • ketchup
  • ubi
  • sajt
  • hagyma és
  • marhahús

  illatú gyertyákat.

  Screenshot 2020-02-21 at 12.55.51.png
  Fotó: goldenarchesunlimited.com

  A gyertyák 25 óráig égnek, a legjobb hatást természetesen egyszerre meggyújtva érik el. A hatos pakk ára még nem ismert, jövő héttől rendelhető az Egyesült Államokban.

  Screenshot 2020-02-21 at 12.56.21.png
  Fotó: goldenarchesunlimited.com

  Minden adott tehát egy romantikus estéhez, hogy a nagy vagina- és péniszgyertya szagolgatás közös hamburgergyertyázásba torkolljon.

  Ön is tervez gyertyapartit?

  • 144
   Junkfood? Maradok a nemiszerves pakknál
  • 72
   Mindenképpen, szaglászós típus vagyok
  • 62
   Semmiképp, csipeszt teszek az orromra
 • Egyperces néma csenddel adóztak a frankfurti Commerzbank-Arena focistadionban az Eintracht Frankfurt focicsapat szurkolói csütörtökön a Hanauban meggyilkolt 10 áldozat emlékének, ám egy, a Twitteren közzétett videófelvétel szerint a néma csendet szélsőjobbos bekiabálók zavarták meg. 

  A csenddel tisztelgő tömeg válaszul előbb a szélsőjobboldali Alternatíva Németországért (AfD) párt elleni szlogenként ismert „kuss"-t kezdte kiabálni, majd az egész aréna zengte: „nácik kifelé.”

  Az MTI pénteken azt írta: a német labdarúgó-bajnokság harmadosztályának hétvégi mérkőzésein a játékosok rasszizmus ellenes mezt viselve tiltakoznak a hanaui fegyveres vérengzés, illetve a bajnokságban egy hete történt rasszista eset ellen.

  A német szövetség (DFB) pénteki bejelentése szerint az osztály csapatainak jelentős része, valamint a játékoskísérő gyerekek és a játékvezetők is „piros lapot a rasszizmusnak” feliratú mezben sétálnak ki a pályára. Ezt követően egyperces gyászszünettel és az emlékezés virágaival fejezik ki tiszteletüket a hanaui támadás áldozatai és családtagjai előtt.

  Együtt kiállunk mindenkivel szemben, aki támadja az értékeinket

  – fogalmazott Fritz Keller, a DFB elnöke azt követően, hogy múlt pénteken a Münster egyik szurkolója majomhangokat imitálva sértegette a vendég Würzburger Kickers védőjét, Leroy Kwadwót. A münsteri szurkolók erre „nácik haza!” felkiáltások kíséretében távozásra kényszerítették a provokátort. Az elnök hozzáfűzte, lenyűgözőnek tartja a klubok és szurkolók reakcióját a münsteri eseményre, illetve a hanaui támadásra.

  Mint megírtuk: egy Tobias R. nevű, 43 éves férfi lövöldözött szerda este Hanau belvárosában. 9 bevándorlót lőtt le, ezután otthon kivégezte az anyját, majd magával is végzett. A férfinek nem volt priusza, korábban soha nem került összeütközésbe a törvénnyel, nem volt tagja szélsőjobboldali szervezetnek. Az általa hátrahagyott 24 oldalas „manifesztum” és a videóüzenetei arra utalnak, hogy Tobias R. rasszista volt, nőgyűlölő és beteges összeesküvés-elméletekben hitt. Részletesen ebben a cikkünkben írtunk róla.

 • Zsuppán András esti newsroomfőnök helyett kutyája, Bogyó irányítja ma az Index hírügyeletét.

  Bogyó a világ legkedvesebb, legnyugodtabb és legügyesebb kutyája, és nem mellesleg ilyen cuki:

  Bogyó
  Bogyó

  Ön dolgozna együtt Bogyóval?

  • 888
   Csak vele szeretnék ezentúl dolgozni.
  • 555
   Igen!