Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Németh Dorottya bátran megoszt magáról olyan fotókat is, amelyek nem tökéletes szögben, fényben, sminkben, kompozícióban készültek róla.

  Hatalmas népszerűségnek örvendenek azok a bejegyzlsek, amelyeket Németh Dorottya fitneszvilágbajnok oszt meg a Facebook-oldalán. A személyi edző a kendőzetlen valóságot is bátran meg meri mutatni, mert ezzel szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy senkinek nem szabad hasonlítania magát azokhoz a felhasználókhoz, akik tökéletesnek igyekeznek magukat beállítani. 

  „Látsz egy képet az instán/facen, ami menő. Ami szép. Ami mindig tökéletes szögben, fényben, sminkben, kompozícióban van. Ami azt sugallja, hogy a másik boldog. Semmi gondja. Vékony. Sikeres. Mindig tipp-topp, jó anya, jó feleség. Látsz rengeteg ilyen képet az instán, és akaratlanul is elkezded magad hozzájuk hasonlítani, rosszul érezni magad, ne adj isten utálni magad, hogy te miért nem tudsz ilyen lenni... És ekkor már azt elfelejted, hogy

  ez valójában csak az, amit a másik mutatni akar magából. Sokszor igaz, és ez is a része, de még akkor sem 100%-ban ő maga. Sokszor pedig csak egy megkreált valaki, akit szeretetéhség szült, és aki csak itt, az instauniverzumban létezik. Mindenesetre senki sem annyira tökéletes, mint ahogy azt itt mutatja.

  Sokszor erős vagyok, eltökélt, szinte legyőzhetetlen. Motivált. Energikus. Sokszor pedig fáradt, esendő, idegroncs, aki feje fölött összecsapnak a hullámok. Aki igyekszik a logisztikai feketelyukban ép ésszel túlélni. Előbbit "ismeritek", követitek, és pont ezért kötelességemnek érzem megmutatni az utóbbit is, aki legalább annyira én vagyok a telefon mögül, a való világban” – olvasható az édesanya posztjában. 

  A fitneszbajnok ilyen, s ehhez hasonló videókat is bátran közzétesz magáról:

 • A címét még nem találta ki, de egy hónap múlva kész lesz.

  Hamarosan az ország szeme láttára kezd párkeresésbe a Bachelor – A Nagy Ő című reality keretein belül, s közben egy könyvet is ír az életéről és sikereiről Jákob Zoltán. Hazánk egyik leggazdagabb embere pontosabban csak diktálja a gondolatait, mert állítása szerint nem rendelkezik írói vénával. A milliárdos üzletember a sikerhez vezető útját veti papírra, mert úgy gondolja, hogy egy önerőből multimilliárdossá váló ember életében rengeteg fontos fordulópont és meghatározó üzleti döntés van, amiről érdemes beszámolni.

  S bár a teljes tartalmat még nem állította össze, kiforratlan ötletei viszik előre. 

  Azért kezdtem írni, mert mindig megkérdezik, hogy a sikernek mi a titka. A címét nem találtam ki, de körülbelül hónap múlva kész lesz. Önerőből milliárdos tanácsai, élettapasztalatokkal alátámasztva. Ez lesz, fejezetenként elmondok olyan tanácsokat, amiket a saját élettapasztalatommal alátámasztok. Ketten jegyezzük, én diktálok

  magyarázta a TV2 Mokka című műsorában, ahol spenótos quiche-t készített.

  A könyvben A Nagy Ő műsoráról még nem ír, de a siker, a pénz, a hírnév és a körmös birodalom felépítésének menete már mind benne vannak.

 • Le sem tagadhatja boldogságát.

  Mióta nagypapa lett, Stohl András boldogabbnak tűnik, mint valaha. A műsorvezető a boldogságát a közösségi oldalán sem titkolja: a minap egy közös is fotót is közzétett első unokájával, Rózával, aki május 3-án jött világra

  Kétség sem fér hozzá: Stohl Luca kislánya azóta bearanyozza a család mindennapjait.

  Ilyen egy boldog nagypapa

  – írta a képhez a műsorvezető.

  Mint ismert, a műsorvezető családja tavaly nyáron is bővült: ötödik gyermeke, Bella Julianna akkor érkezett.

 • Imádnivaló felvételeket készítettek néhány játékos oroszlánkölyökről a botswanai Moremi Game Reserve nevű nemzeti parkban a minap. A felvételeken, amelyeket a dél-afrikai vadvilágfotós, Sharlene Cathro készített, jól látható, hogy a három öthónapos kölyök színlelt harca egyre intenzívebbé válik: birkózás közben ott harapják egymást, ahol csak tudják, egyik fejre mért ütés követi a másikat – de csak addig, míg a sikertelen vadászatról visszatérő anyjuk közéjük nem csap.

  A nőstény végül megnyugtatta a harci képességeiket gyakorló kölyköket. Cathro elmondta: az anyaoroszlán mindegyik kölykével külön is eltöltött pár percet; úgy tűnt, mintha azt ecsetelte volna nekik, hogyan is kell szépen játszani. A kicsik aztán, unatkozó gyerekek módjára, hamar folytatták a  pusztakezes párbajt.