Áron
-4 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy a fociban, úgy a küzdősportokban is ellepték a netet a bunyósok otthoni edzésvideói. Max Holloway, a UFC pehelysúlyú klasszisa például bemutatja, hogyan kell úgy küzdeni, hogy közben megtartjuk a biztonságos távolságot:

  A hawaii garázsban tartott bemutató persze inkább csak egy viccesen megkoreografált bemutató, mint egy valódi értékkel bíró edzőküzdelem. Ráadásul meglehetősen félrevezető a páros által gondosan megtartott 6 láb (kicsit több, mint 1,8 méter) küzdőtávolság. Ugyanis az ütéssel egyidőben hirtelen kifújt levegő sokkal messzebb repítheti a nyálcseppeket, mint az átlagos kilégzés, és a lendülettől a szintén nem feltétlenül steril verejtékcseppek is csak úgy spriccelhetnek a fedetlen testrészekről és a bokszkesztyűről (hasonló okokból kéne végre észhez térnie a városi futóknak, és felhagyni a Margit-hídon, a sétálók által látogatott közparkokban vagy a népszerű erdei sétautakon való fújtatással).

  mma-coronavirus-fight.gif
  Fotó: BlessedMMA / Twitter
 • A brit kabinet a koronavírusos otthonülés miatt különösen népszerű Zoomon tartottaz ülését, Boris Johnson miniszterelnök pedig büszkén posztolt erről egy képet Twitterre, viszont ezzel együtt nyilvánossá tette azt is, hogy mi volt a konferenciahívás jelszava és száma (ezek kellenek a Zoomnál, hogy csatlakozzunk egy híváshoz), és sasszeműek megnézhették azt is, hogy bizonyos kormánytagoknál mik a felhasználónevek.

  (CNN)

 • A szinte üres Tower Bridge
  A szinte üres Tower Bridge
  Kép: Bársony Péter

  Bársony Péter főállásban fotózással, videózással foglalkozik, kilenc éve él Londonban – de jelenleg Londonban is elég rossz piaca van akár az esküvő-, akár az ingatlanfotózásnak. A szabadidejében fogta magát és három-négy napig körbevideózta- és drónozta a koronavírus sújtotta Londont.

  A kísérteties videó nagyjából olyan érzést kelt, mintha a kihalt Angliában játszódó 2002-es filmet, a 28 nappal későbbet néznénk – annyi különbséggel, hogy ezek most a valódi mindennapok.

 • Minden nap 11 órakor egy észak-angol város utcájában kiállnak a lakók, és egy fitneszoktató vezetésével táncolnak egy kicsit, már napok óta, csak 10 percre. A nyolcadik napra már annyira népszerű lett a dolog, hogy a BBC és az ITV tévései is megjelentek, hogy riportokat készítsenek a lakókról, akik minimum 2 méterre állnak egymástól: