Antal, Anett
16 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy sima szülinapi köszöntésnek tűnik, de valójában több réteget tartalmaz az üzenet, ami egy szelfivel van megfejelve. A képhez tartozó szöveg egyszerű: „Boldog 40. születésnapot, Chris Evans! Számomra mindig te leszel az első.” ÉS akkor a fotón az látszik, amint Chris Pratt a kollégájával vigyorog a legújabb Thor-film forgatása alatt. ÉS itt most azért is nehéz eldönteni, hogy ki került a trollkodás célkeresztjébe, mert ugye van ez az állandó harc, hogy ki a legjobb Chris. Evans, Hemsworth vagy Pratt, illetve a sokszor elfelejtett Pine. Ezen a képen két Chris is szerepel, egyik sem a szülinapos Evans, mégis neki szól, hogy Hemsworth számára ő az első Chris... Tehát akkor itt mintha Pratt lenne megtrollkodva, nem?

 • A reggeliző vombat után fontosnak tartottuk bemutatni azt is, hogyan étkezik Chunk, a mormota.

  giphy (30).gif
  Fotó: giphy.com

  A szinte már közszereplővé vált kisállatnak saját Facebook-oldala van, amit már 183 ember napi szinten követ. Chunkról YouTube-on is rengeteg videó található, amint különböző ételeket rágcsál meg,

  ennek mutatjuk most egy több mint 26 perces verzióját:

 • GettyImages-1221064936
  Fotó: Toni Anne Barson / Getty Images Hungary

  Alicia Silverstone, a Spinédzserek színésznője betört a TikTok-birodalomba, legutóbb a leghíresebb filmje legikonikusabb jelenetét játszotta újra. Ez alkalommal viszont egy rövid videóban tisztázta, hogy igazából nem is úgy ejti a nevét, ahogy sokan gondolnák.

  Tehát a helyes kiejtés Alicia, vagyis Aliszia, és nem Alisa, ahogy a leírás alapján sok millió ember gondolná. A színésznőt amúgy a helyzet kevésbé zavarja, ellenben az anyukájával, aki kivan tőle, hogy rosszul ejtik a lánya nevét. 

  Engem amúgy nem zavar! De a drága anyukám nem szereti… szóval, miatta… tudjátok helyesen!

  Itt lehet megtekinteni a színésznőt, amint bemutatja, hogy is hívják valójában:

  @aliciasilverstone

  ##stitch with @kesha & @mahoganylox : Just an FYI... it’s Ali-SEE-yuh 😉😘

  ♬ original sound - Alicia Silverstone
 • Az ilyen alávaló gaztettek sem maradhatnak titokban manapság. Az internet egy emberként szállt szembe azzal a sráccal, aki úgy vélte, jó ötlet lesz darabonként felszámolni barátjának azt a néhány darab hasábburgonyát, amit kievett a menüjéből.

  Nem is tévedhetett volna nagyobbat. Lehet, hogy azok szimpátiájára apellált, akik szerint a kaja, de legfőképpen a sült krumpli szent és sérthetetlen? Sose derül ki, mert ez a tábor nem jelentkezett, hogy megvédje a srácot. Azok viszont kegyetlenül elkezdték online földbe döngölni, akik szerint ez elég nagy görénység volt. Hát három szem sült krumpli mit számít már, nem? Kit érdekel? Hát, hadd egyen, ha jólesik neki, nem?

  Egyesek szerint nem is barát az ilyen. Jó, hogy nem számolja fel neki az üzenetváltás árát is, amit esetleg mobilhálózaton folytattak. 

  A tanulság, hogy sose tudhatjuk, melyik privát üzenetváltásunk landol a TikTokon egy videó formájában, ahol mindenki atomjaira szedheti a bepötyögött karaktereket.

  (Indy100)