Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ilyet sem láttunk még a rappertől.

  Bár Pityinger László manapság elsősorban már nem zenéivel, hanem politizálásával hívja fel magára a figyelmet, úgy néz ki még vannak olyan alkalmak, amikor színpadra áll és mikrofont ragad. 

  A Dopeman művésznévvel ismertté vált rapper a minap egy vacsoraesten lépett fel, ahol Frank Sinatra egyik leginkonikusabb dalszáma, a Fly Me to the Moon is elhangzott tőle, ezzel teljesen meglepve a közönséget. Az énekről videó is készült, melyet alább tekinthet meg: 

 • Tele van meglepetésekkel a Star Trek-filmek színésze.

  Az elmúlt hónapokban Chris Pine-ról meglehetősen sokat cikkezet a külföldi bulvársajtó, a színész ugyanis olyannyira elhagyta magát, hogy teljesen felismerhetetlenné vált, néhány héttel ezelőtt azonban valami megfordult és Pine visszatért önmagához. 

  Egy friss képen hosszú, szőkés hajjal láthatjuk, amint egy rövid ujjú fehér ingben épp szatyrokkal sétál az utcán. Egy biztos, Pine valóban sokkal jobban néz ki, külseje azonban most már nem korábbi önmagához, hanem a 2000-es évek Brad Pittjéhez hasonlít, legalábbis a szemfüles rajongók szerint. Mindenesetre mi egy kis Chris Hemsworth-öt is felfedezni vétünk benne.

  Ön szerint kire hasonlít most leginkább Chris Pine?

 • Britney Spears is megirigyelné az új kinézetet.

  A 26 éves amerikai énekesnő és rapper ez elmúlt években került a reflektorfénybe, Boss Bitch és Kiss Me More című dalai ugyanis meghatározó slágerek lettek 2020-ban és 2021-ben. Doja színpadi megjelenése mindig is extravagáns volt, most azonban olyat húzott, amitől minden rajongójának leesett az álla: élő adásban borotválta le haját és szemöldökét. 

  Az énekesnő elmondása szerint sohasem szerette a haját, hiszen az esetek többségében mindig valamilyen paróka fedte azt. Ezen a gondolatmeneten továbbhaladva merült fel benne a kérdés, hogy mi értelme van egyáltalán a hajnak akkor, ha ez ember úgymond ki sem használja, hogy van neki – így hát fogta, és kopaszra borotválta fejét. 

  Doja az alábbi videóban magyarázza el, miért is döntött a kopaszság mellett: 

 • A Legendary Monsterversuma tovább bővül a Godzilla vs. Kong folytatásával, amit jelenleg Ausztráliában forgatnak.

  Az egyik helyi hírcsatorna, a 7News Brisbane számolt be elsőként arról, hogy hazájukban zajlik a szörnyfilm forgatása, és a jelenetben ugyan nem látjuk, hogy pontosan mi elől menekülnek a strandolók, de az biztos, hogy egy hatalmas kaidzsu emelkedik ki a vízből.