Mihály
2 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Május 8-án tartják Magyarországon a fagyinapot, de miért is erre a napra esett a választás? Ennek egyszerű oka van, csak kicsit más szemszögből kell megvizsgálni a dátumot: V. 8. 

  Na, megvan?! Ez a dátum hasonlít a legjobban a fagylaltra, mert a május hónap „V”-je a tölcsérre, a 8-as pedig két, egymásra rakott gombócra emlékeztet, legalábbis a nap meghonosítói így gondolták. Ezen az ünnepen a kezdeményezéshez csatlakozó fagylaltozók, cukrászdák féláron kínálják a saját készítésű fagylaltokat. A jótékonykodás is része e napnak, hiszen számos fagylaltozó karitatív célokra is juttat a bevételéből, illetve sokan kórházakban és különféle otthonokban lévő gyermekeket lepnek meg finomságaikkal.

 • Nem mindenkinek lehet olyan sikertörténete, mint Arató „Hide The Pain Harold” Andrásnak. Vannak, akik szintén megfutják a köreiket a neten, viszont negatív gyűlölethullámokat kapnak az arcukba, nem vegytiszta elismerést, rajongói lelkesedést, megbecsülést. 

  Néhány, a neten népszerűvé vált embert elmesélte, mennyire nem örült annak, hogy virális lett.

  Egy nőnek az adott munkahelyén töltött utolsó napján mondta meg a főnöke, hogy amikor felvették dolgozni, akkor már tudta, hogy ki ő, hisz látta a Tumblren a posztot, amin ő szerepelt. Tehát a főnök két éven át úgy tett, mintha nem is tudná, hogy ő a cosplayes lány.

  • Valaki arról mesélt, hogy a Vine-on közepesen népszerű volt, mivel felnőtt-tartalmakat készített. (A Vine egy olyan videós közösségi oldal volt, ahol csakis 6 másodperc hosszúságú videókat lehetett kitenni.) Ez az illető elment az életbiztosítójához, ahol az ügyintéző simán felismerte. Ezt követően pár hónappal törölte a profilját a Vine-on, mert elég parának tartotta, hogy ilyen személyes dolgokat tudhatnak meg róla az emberek.
  • Egy felhasználó arról számolt be, hogy a TikTokon megosztott videója nagyon népszerű. Ez alapvetően tök jó, de ez egy megosztott videó. Bezzeg ha saját kontentet tesz ki, olyat, amin ő maga a főszereplő, azt alig 100 ember nézi meg. Ez rengeteg kérdést vet fel az emberben. Most akkor menőnek számít egyáltalán? Vannak rajongói? Mit tud kezdeni a milliós megtekintéssel, ha közben 100-as nézettsége is van? Megannyi kétség.
  • A virális posztok átka, ami elért egy Tumblren magát közepesen híresnek mondó felhasználót, hogy nem tudott kiigazodni az értesítések között. Annyi reposzt és kedvelés meg miegymás jött a posztjára, hogy évekig kellett visszapörgetnie az értesítések között, hogy megtalálja a számára relevánsakat.

  Hiába, a hírnévnek ára van.

  (Buzzfeed)

 • dobnagyi.png
  Fotó: tiktok / taylor.dorothea

  Dorothea Taylor nemcsak hogy 57 éve oktat dobolást, de többször körbe is járta már az internetet a tudásával. Legutóbb TikTokon érte el az egyik videója a több mint 23 milliós megtekintést és a négymillió kedvelést. A felvételen egyébként az egyik dobtechnikát prezentálja 700 ezer követőjének. 

  Először 2020 elején figyeltek fel rá, amikor a Disturbed zenekar Down With The Sickness című számát dobolta el. Ez a videó azóta 13 millió megtekintésnél jár a YouTube-on.

  Aztán a Paramore zenekar énekesnője, Hayley Williams is méltatta Twitteren az Ain’t It Fun című számuk feldolgozásáért. 

  Imádom, nagyon menő

  – írta a rocknagyiról Williams. 

  2019-ben pedig a Drum magazin készített vele interjút, amiben elárulta, hogy nagyon korán, már 13 évesen elkezdte a mesterséget, és azt is hozzátette, hogy a feldolgozások és az oktatás mellett arra is marad ideje, hogy a saját, Badlander nevű klasszikusrock-zenekarában játsszon. 

  (via: indy100)

 • Tegnap lett 8 éves Nánásiék első gyermeke, Mici. A nagylány születésnapját természetesen illendően meg is ünnepelte a család. Ördög Nóra Instagramján őszinte anyai szeretettel, Nánási Pálén pedig egy nagy adag humorral.

  Annyi mindet írnék... De ma csak így

  – írta puszilkodós fotójuk mellé Ördög Nóra.

  Nánási Pál ugyancsak posztolt egy közös képet Micivel, az övék mókásabbra sikerült.