Pál
-1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1132103449
  Fotó: The Washington Post / Getty Images Hungary

  Donald Trump elnökségé véget ért, kiköltözött a Fehér házból, Joe Biden pedig átvette a helyét. Egy gyors átalakítást is eszközölt az ovális irodában: többek között eltávolíttatta Winston Churchill mellszobrát. De, ami talán még ennél is fontosabb, hogy eltüntette Trump speciális szerkezetét, a Diet Coke gombot, ami azt a célt szolgálta, hogy a gomb megnyomását követően szinte azonnal megjelenjen egy felszolgáló, aki ezüst tálcán kínálja a diétás kólát, jéggel, pohárba kitöltve.

  A gomb létezése nem újdonság, mivel Trump elnökségének első évében is már lehetett erről olvasni. Két újságíró konkrétan szemtanúja is volt egy esetnek, amikor  Trump ezen az eszközön keresztül rendelt magának üdítőt. 

  A Diétás Kóla Gomb korszaka ezzel véget ért, Biden kidobatta az irodából a készüléket.

  A gomb megtette, amit megkövetelt a haza, hisz volt, hogy napi 12-szer is szolgálatba kellett állnia.

 • Szeretne kicsit jobban körülnézni az orosz elnöknek tulajdonított tengerparti kastélyban? Most megteheti, ráadásul nem is egy, hanem két orosz zenei videó keretében.

  TMNV orosz énekes az Alekszej Navalnij által létrehozott Korrupcióellenes Alapítvány oknyomozó riportja alapján készült videóklipjében végigtáncolja a kastély legkirívóbb helyiségeit, például a kaszinót, a játéktermet, de még a kis vasútmodellt tartalmazó szobát is. Itt-ott még meg is jelennek Putyin belső körének emberei, akik hozzájárulhattak a palota finanszírozásához.

  Ennél is elborultabb klippel készült Alekszandr Gudkov orosz showman, aki animált formájában csapatja végig a palota belterét. A két alkotásban közös, hogy szombaton, az oroszországi tömeges tüntetések napján tették közzé, és mindkét zeneszám az Akvagyiszkotéka, azaz a Vízi diszkó nevet viseli. Hogy miért? Navalnij videójában említették, hogy a palotában van egy úgynevezett vízi diszkó, amely egy szökőkútból és egy úszómedencéből áll. Ez, úgy néz ki, beindította az előadók fantáziáját.

 • Képernyőfotó 2021-01-25 - 10.46.57.png

  Nincs több tologatás nincs több halasztás, végre valahára kikerül mozikba és az HBO Max oldalára a Godzilla vs Kong. A filmet 2020-ról 2021 márciusára tolták, pontosabban március 26-ra, azaz még 2 hónap és megtekinthető lesz 2021 első nagy költségvetésű szörny bunyója. Az előzetesből egyelőre csak a Stranger Things nagy sikerű sorozatból Millie Bobby Brown-t látjuk visszatérőként, aki még az előzmény filmben a Godzilla 2-ben szerepelt. De mellette láthatunk még Hollywood-i sztárokat, mint például a Tarzanból ismert Alexander Skarsgård vagy a Halálos Iramban Hobbs & Shaw filmjéből Eliza Gonzalez és a Tökéletes Trükkből Rebecca Hall-t is.

  Az előzetes itt megtekinthető:

   Hogy Magyarországra pontosan mikor is fog megérkezni a film, arról nincsenek információk egyelőre, de a remény hal meg utoljára.

 • A Balenciaga által piacra dobott és kétes visszhangot kiváltó lábujj cipő után itt az új őrület, a tabi cipő, bár a Teletabikhoz semmi köze.

  A tabi valójában egy hagyományos japán zokni, melynek különlegessége, hogy elválasztja a nagylábujjat a többitől.

  Korábban elengedhetetlen része volt a tradicionális japán öltözéknek, de manapság a hétköznapi emberek is szívesen hordják.

  Az ILYSM kreatív márka ezt a tradicionális viseletet álmodta újra és tervezte meg a részben UFO lábakra, helyenként tevepatára emlékeztető cipőt, aminek egyik (és talán egyetlen) pozitívuma az, hogy újrahasznosított műanyag palackokból készült. És még az ára is kedvező, mert a világmárka cipőivel ellentétben potom 100 dollár alatt meg is vásárolhatjuk őket.