Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ilyen az, amikor az álmok valóra válnak.

  Különleges gyerekkori fotó került elő Tom Hollandről. A 26 éves brit színész nevét a Marvel 2017-ben megjelent Pókember – Hazatérés film címszerepének, illetve a trilógia azt követő két részének hála ismerte meg az egész világ, így nem csoda, hogy a közösségi oldalakon épp hatalmasat megy a kép, amelyen az óvodás Holland Pókember jelmezben feszít, mintha csak megjósolta volna a jövőt.

  „Tom épp az álmait éli.”

  „A srác a bevonzás mestere!”

  „Ennek így kellett történnie” – érkeztek a kommentek az aranyos fotót látva.

 • Kiderült, fiút vagy lányt hord a szíve alatt az énekesnő.

  Alig pár órája, hogy kiderült, szülői örömök elé néz Puskás-Dallos Peti és Bogi, már azt is tudni lehet, milyen nemű lesz a házaspár első gyermeke.

  Az információ azonban nem az X-Faktor egykori mentorduójától érkezett, az ő fotóikon ugyanis még semleges, fehér színű babaruha szerepelt. Közeli barátjuk, Rácz Jenő friss Instagram-posztjából azonban egyértelműen kiderül, fiúval várandós az énekesnő, hiszen egy It's a boy feliratú tábla is feltűnik a képen.

  Sok boldogságot nektek, drága Bogi és Peti. Puskás-Dallos baby on the way

  – írta a sztárséf az azóta eltávolításra került képhez, amelyen a leendő szülők mellett feleségével, Gyuricza Dórával, valamint közel egyéves kislányukkal mosolyogtak közösen.

 • Véget ért Gallusz Niki és barátnője, Bártfai Laura kapcsolata, amiről a Paliék világa: Három Igazság című műsorban mesélt először a színésznő. A párnak korábban már akadtak problémái, de akkor még bizakodóak voltak, hogy menthető a dolog, végül azonban a szakítás mellett döntöttek. 

  „Másfél évvel ezelőtt átalakult az életem. Tehát abból a 12 éven át tartó nagyon stabil, nagyon összekapaszkodott boldogságból, ami nekem nagyon boldog volt, és én nem változtattam volna rajta. Nem is tulajdonképpen mi változtattunk.

  Megfordult körülöttünk a világ, és voltunk annyira intelligensek, hogy ezt felismerjük, és változtattunk rajta.

  Ugyanúgy részesei vagyunk egymás életének, de a mi legnagyobb kincsünk, a mi összetartozásunk, az a fajta együtt létezés volt, és mivel ez most felbomlott, azt kell mondjam, hogy tulajdonképpen egyedül vagyok” – mondta, akármekkora lehet két ember közt a szeretet, nem fog tudni elmélyülni a viszony, ha alapvető dolgok, például az együttélés, a közös témák megtalálása nem működik.

   (via 24.hu)

 • A Balaton-felvidéken kezdenek új életet.

  Nagy változások elé néz Istenes Bence és Csobot Adél, valamint két közös kisfiuk: vidékre költözik a családjuk. A hírről vlogjában számolt be a műsorvezető.

  „Már nagyon régóta kacérkodunk ezzel a gondolattal. Konkrétan az elmúlt években, tehát nem hónapokról beszélünk.”

  A sztárpár meg is mutatta leendő otthonukat, egy 30 éves, felújításra váró házat vásároltak meg a Balaton-felvidéken. Bár bőven lesz dolguk még az ingatlannal, abban bíznak, hogy nyár végére már be is tudnak költözni. Döntésüket főleg gyermekeik motiválták, de a helyi atmoszféra is nagy szerepet játszott választásukban.

  „Mi nagyon szeretjük a vidéki létet, a vidéki embereket, a vidéki emberek lelkületét, ezeket az energiákat, amik vidéken vannak.”