István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Supreme nevű, eszelősen menő amerikai divatmárkánál (itt egy remek válogatás a 20 éves cég legnagyobb dobásairól) bejelentették az idei őszi/téli kollekciót, és hát ott figyel benne egy amúgy Zoey 2.4 márkájú teló, ami 2019-ben olyan dolgokra képest, mint 3G-kompatibilitás, 2,4 inches kijelző, VGA felbontás, illetve 128 megás belső memória. Amúgy 33 dollárba kerül, de azt még senki sem tudja, hogy a Supreme mennyiért fogja adni, az én tippem az, hogy legalább a tízszeresébe fog kerülni, és azonnal elkapkodják majd.

  (Engadget)

 • gleccs.gif

  Ritka, amikor a globális felmelegedés ennyire látványos, mint a Euronews videóján, amin két kajakos közelében omlik össze egy gleccser.

  A jó hír, hogy a túrázók túlélték, a bolygó ökoszisztémája viszont nem biztos, hogy ilyen szerencsés lesz.

  ¯\_(ツ)_/¯

 •  Oké, igazából csak társrendezője lesz a saját idei albumából készült filmnek, de maga a Warner is úgy hivatkozik rá, hogy "in his directorial debut", úgyhogy tessék: az ember, aki csodásabbnál csodásabb albumokat írt, aztán egy remek önéletrajzot, aztán az önéletrajzból egy Broadway-előadást, aztán a Broadway-előadásból egy remek Netflix-műsort, az már filmrendezői babérokra is tör.