Máté, Mirella
4 °C
20 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Arnold Schwarzenegger elég poénokat szokott elsütni az interneten, most például Sylvester Stallone kárára viccelődött egy sort a maga kedvesen faragatlan, amolyan stájer tölgy módján.

  A Rambo legújabb része reklámkampánya részeként Sylvester Stallone felajánlott egy jótékonysági árverésre egy Rambo-kést, amit dedikált.

  Gratulált is Stallonénak a felajánláshoz, meg a szép késhez, csak annyi problémája akadt vele, hogy szerinte, amit Stallone árverésre bocsátott, az nem kés.

  Majd elővette azt a csecsemőméretű agymenést, amivel a Predatorban aprította az ellent, és közölte, hogy ő ezt hívja késnek.

  a

 • Fotó: Index

  A XI. kerületben, szombat délelőtt kedvezményes krumplivásárt tartottak: a plakátokon nem volt kimondva, hogy ezt a Fidesz tartja, de mind a felhíváson, mind pedig a helyszínen a fideszes Hoffmann Tamás arcképét tették ki. A szombati napon a XI. kerület rengeteg pontján a kerületi lakosok 10 kilogramm krumplit vehettek 300 forintért.

  A Budai Parkszínpad melletti helyszínen hatalmas volt a sor, közel fél órát is sorba kellett állni, hogy valaki hozzájusson a krumplihoz. Viszont a lakcímkártya ellenőrzésén kívül más adatgyűjtés nem történt, senkinek sem kellett aláírnia semmit a Fidesznek: elég volt befizetni a 300 forintot, és el is lehetett vinni a zsák krumplit.

  Na meg egy rakott krumpli receptet is az újbudai polgármester ajánlásával.

  Fotó: Index
 • És ezért van horogkersztes zászlókkal kidekorálva a fővárosi pályaudvar, szóval ne ijedjen meg senki az önkényuralmi jelképektől. A náci szimbólumok mellett korabeli mozdony és vonatszerelvények is érkeztek a Nyugatiba, úgyhogy a MÁV utasait egészen élethű 1930/40-es évekbeli hangulat várja az állomáson. 

  A képeket köszönjük olvasónknak, Bencének.

 • Nemzetközi adakozási kampány lett egy másfél éves magyar kisfiú, Zente történetéből, aki egy nagyon ritka és rettenetesen drágán gyógyítható betegségben szenved.

  A gerincvelői izomsorvadással (SMA) már több cikkünkben foglalkoztunk, mert sok országgal ellentétben Magyarországon nem kifejezetten kiforrott a betegség gyógyításához szükséges méregdrága kezelések állami támogatása. Magyarán simán százmilliós összegekbe kerül, ha ezt az egyébként kezelés nélkül halálos betegséget valaki gyógyítani szeretné.

  Jelenleg kétféle kezeléssel lehet hatékonyan gyógyítani a betegséget, a közös bennük, hogy méregdrágák. A másfél éves Zente esetében, akinek a története napok óta meghatározza a magyar internetet ez az összeg 700 millió forint, ennyibe kerül az ő esetében valószínűleg hatásos, néhány hónapja bemutatott új gyógyszeres terápia.

  A család péntek este arról posztolt, hogy forintban, fontban és euróban is adakoznak neki, és szépen gyarapszik az összeg, most nagyjából 220-250 millió forint környékén járhatnak, vagyis három nap alatt sikerült összeszedni az összeg nagyjából harmadát.

  Az adományok folyamatosan érkeznek, de szükség is van rá, a 700 millió forint még messze van.