16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 2
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 2
Portugália 1
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újra szülői áldás elébe néznek.

  Fotó: TV2
  Fotó: TV2

  Debreczeni Zita és Gianni számára nem volt nehézségektől nélküli az útja a szülővé válásig. Az esküvőjük előtt több mesterséges megtermékenyítésen volt túl a pár, miután belevágtak lombikprogramba, viszont csak a tizedik lett sikeres. A TV2 Mokkájában most kiderült, a sztárpár második gyermeküket várja, és már azt is tudják, hogy elsőszülöttjükhöz, Gianfranco Mátéhoz hasonlóan szintén kisfiú lesz.

  „Azt gondoltuk, hogy kislány lesz, mert nem azok a gyötrődései voltak az első időszakban, amilyeneken Gianfi végigvitte az első három-négy hónapban. Amikor viszont megtudtuk, hogy fiú, természetesen nagy volt az öröm. Gianfival most tudatosítjuk, hogy érkezik a testvére. Nagyon sokat mesélünk neki testvéri dolgokról, sokat beszélünk a mi életünkről, hogy nekem is van testvérem, Zitának is kettő” – mondta Gianni Annoni. A teljes beszélgetés alább tekinthető meg:

 • Ez az házaspár 4200 fontért vett egy 1998-as Volkswagen Transportert, hogy életvitelszerűen benne lakjanak, mivel a nem engedhettek meg maguknak egy téglaépítésű lakás bérlését. Eddig ez az elképesztő házaspár ezt a saját hasznukra fordította, és több mint 5000 mérföldet tettek meg Cornwall, Észak-Devon és Bouremouth környékén utazva. A holisztikus terapeuta Lana Rose és médiaszerkesztő partnere, Tomm Dale, mindketten Dél-Devonból származnak, és 2021-ben találkoztak a világjárvány idején, miután feloldották a zárlatokat.

  A pár kezdetben online ismerkedett meg, és sokáig beszélgettek, amíg végre személyesen is találkozhattak. Mindketten imádták az utazgatást, és úgy döntöttek, hogy ezt a kapcsolódást prioritásként kezelik. Hamarosan rájöttek azonban, hogy a Covid utazási korlátozások sokkal tovább tarthatnak, mint amire eredetileg számítottak, ezért úgy döntöttek, hogy megvizsgálják egy régi furgon felújításának lehetőségét, hogy utazni tudjanak az Egyesült Királyságon belül.

  A pár talált egy eladó kisteherautót, amelyet előző tulajdonosai Storkynak neveztek el, és a következő hónapokat a belső tér átalakításával töltötték. Ezzel egy időben Lana és Tomm a megnövekedett bérleti díjak és a jelzáloghitelhez való hozzájutás nehézségei miatt nehezen találtak lakhatási lehetőséget. Havi 1200 font bérleti díjat kínáltak nekik a kis egyszobás ingatlanokért. Miután körülbelül nyolc hónapig próbáltak szállást találni, úgy döntöttek, hogy minden szabadidejüket a furgonban töltik, és szükség esetén a szüleiknél szállnak meg. Így néznek ki a hétköznapjaik:

 • Aisha Ali, egy harmincas anyuka azt mondja, az emberek megállítják az utcán, mert annyira hasonlít Kim Kardashianra. Aisha elmondása szerint, még csak a húszas évei elején járt, amikor először hasonlították a valóságshow-sztárhoz. Mivel épp akkor költözött Londonba Pakisztánból, fogalma sem volt, kiről beszélnek az emberek, ezért nem vett róla tudomást. De a több tucatnyi komment után a most harminchat éves Aisha úgy döntött, hogy utánanéz Kimnek az interneten, és most már ő is meglátta a hasonlóságot. Bár azt mondja, „hízelgőnek” találja az összehasonlítást, de neveltetése miatt nem szereti, ha az emberek ilyen szemmel nézik. A 42 éves Kim, aki a világ egyik legismertebb híressége, jól ismert gömbölyded alakjáról. „Voltak, akik azt mondták nekem: »Ó, Istenem, azt hittem, hogy te vagy Kim«. ” – mondta a Kingstonból származó Aisha, akivel nem egyszer közös szelfit is akartak készíteni.

 • Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Hosszas várakozást követően a Chris Pratt alakította Űrlord és bandája ismét visszatérnek, hogy megmentsék a galaxist, megkaptuk ugyanis a Galaxis őrzői vol. 3. első előzetesét. A rendezési feladatokat természetesen most is James Gunn látja el, aki ezúttal látszólag kissé mélyebb hangvételt szeretne megütni az őrzőkkel, így, hogy immár trilógiává egészül ki a történetük az MCU-ban.

  A Bradley Cooper hangján megszólaló Mordály különösen sokszor látható a trailerben, többek között egy visszaemlékezéses formában, tehát úgy tűnik, a nézőknek ezúttal egy kis háttérsztorival is kecsegtet a harmadik felvonás. Nem kell éles szeműnek lenni ahhoz, hogy a rajongóknak Gamora is feltűnjön, érthetően viszont az előzmények kapcsán nem lehet tudni, ő milyen formában lesz látható újra.

  Hiába az izgalmas betekintő, a megjelenésre bizony még várni kell, ha a csillagok is együtt állnak, akkor 2023. május 5-én fog érkezni a mozikba a legújabb Marvel-film. Akik viszont úgy érzik nem tudnak addig várni, azoknak ajánljuk a néhány napja Disney+-on megjelent A galaxis őrzői karácsonyi különkiadását, melyről mi is írtunk.

  Az új előzetes itt tekinthető meg: