Tekla
11 °C
16 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ráadásul rossz helyen? Persze, hogy Donald.

 • Sok ezer lájkkal és megosztással hasít ez a fotó éppen a közösségi média állandó klikkelőversenyének élvonalában. Szó se róla, állati látványos, én speciel már attól szédülök, ha ránézek: az öt fickó Los Angeles belvárosa fölött vagy 200 méter magasságban kicsit olyan, mintha a klasszikus 1930-as évekbeli építőmunkások ebédelnek a felhőkarcolón kép 2019-es újragondolása lenne.

  top.png

  És még inkább 2019-es a fotó valódisága. A Snopes járt utána, és arra jutottak, hogy igen, a kép valódi, de:

  • 2016-ban készült, a Wilshire Grand felhőkarcoló építkezésén
  • Nyilván nem szelfi: a fotós a bazi nagy fehér fél elemet a helyére emelő daru kosarából lőtte  
  • Három éve már körbejárta a világsajtót a fotósorozat, aminek ez is a része, csak már senki nem emlékszik rá
 • Érdekes emberek élhetnek a walesieknél. Egyiküknek például - egy férfinak - feltűnt, hogy minden nap valahogy lába kél a behűtött csokijának a hűtőből. Ezért aztán

  biztonsági zárat szerelt az egyik hűtőfiókra, hogy menyasszonya ne tudja megmajszolni a behűtött édességeit.

  A menyasszony saját leírása alapján egyébként nem volt alaptalan ez a dolog, mert nagy csokizabáló hírében áll: amint befejezi a sajátját, megeszi másét is.

  Mindenki megnyugodhat, a páros nevetett egyet a dolgon, bezsebeltek két perc internet-hírnevet, és zajlik az élet tovább. (via)

  70504703 2417719381846425 5984027652611112960 n
  Fotó: Stacey Lowe / Facebook
 • Orlando egyik általános iskolájába egy hatéves kislány és egy nyolcéves kisfiú nem úgy viselkedett, ahogy azt a társadalom elvárja felelős polgáraitól, így az iskolába posztolt rendőr vette egy nagy levegőt, és a 

  tököm tele van már ezekkel a rohadt kölykökkel

  (néma) felkiáltással letartóztatta mindkettőt. Bevitte őket az őrsre, ahol KONKRÉT fotózás és ujjlenyomatvétel is volt, ráadásul nem kamuból, hanem kajakra. A rendőrség nem győzött elég bocsánatot kérni a szülőktől, akik vélhetően a gatyát is leperelik róluk. Képünk csak illusztráció.