Friderika
3 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tökéletes óriásplakát-együttállást találtunk:

  Meg is fotosoppoltuk rögvest, hogy önöknek már ne kelljen ezzel fáradni:

  Ön kire bízná inkább Gotham City-t?

  Legyen a főpolgi

  • 10
   Rajtunk már csak Batman segíthet
  • 6
   Joker
  • 3
   Tarlós
  • 3
   Karácsony
  • 2
   Puzsér
  • 0
   Berki
 • Még nyáron készült a rendőrség egyik fotóművésze által a Veszprém megyei Külsővaton, ahol egy rossz szomszédi viszony miatt egy 16 éves fiú egy fejszével szétverte a szomszédja padját, ami a háza előtt, az utcán állt.

  pad1 0
  Fotó: Police.hu

  A kép apropója az, hogy a rendőrség befejezte a nyomozást, a fiú felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt állhat a bíróság elé.

   

 • facepalm

  Tegnap játszotta első EL-csoportmeccsét a Ferencváros, és vezetett is a 60. percig, amikor is a hazaiak nagy nehezen begyűrték az egyenlítő gólt, és nagyon is vállalható 1-1-re módosították a meccs állását. Aztán szabadult el az igaz őrület, legalábbis ha a köztévén sporthíreket bemondó műsorvezetőnek hiszünk (és miért ne hinnénk, a BBC mintájára szervezett, a hiteles tájékoztatás bástyájaként elkönyvelt m1-ről van szó), hiszen a végeredmény

  11-11 lett,

  azaz az utolsó félórában a két csapat közel egypercenként rúgott gólt. Meg ne változzatok, MTVA, könyörgöm! (via Trollfoci)

 • James Anderson, egy Liverpoolból származó vízvezeték-szerelő teljesen ingyen javította meg egy beteg, 91 éves nő bojlerét. Ráadásul azt is megígérte, hogy a leukémiában szenvedő asszony egész életében bármikor ingyen számíthat a szolgálataira.

  Az erről kiállított nulla fontos számlát aztán az idős nő lánya megosztotta a Facebookon, ez pedig egy csapásra híressé tette Andersont.

  A CNN azt is megírta: nem a világhírt hozó ingyen meló volt az első jó cselekedete vízvezeték-szerelőnek. Anderson ugyanis 2017 márciusában átalakította a vállalkozását, és azóta rászorulóknak igyekszik segíteni.

  A szaki azt mesélte: az elmúlt két és fél évben összesen 2389 embernek segített már.

  Anderson azt mondja, a vállalkozását elsősorban adományokból tarja fent, nemrég kapott például egy 2000 fontos összeget a királyi család egyik jótékonysági alapjától. Ennek ellenére sem teheti meg ugyanakkor a vízvezeték-szerelő, hogy mindenhol ingyen dolgozzon. Azt mondja, szűkösebb időkben muszáj igazából kiszámláznia a szolgáltatásait.

  EEhN9qnXoAAJ90C
  Fotó: PDevonian / Twitter