Vendel
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • The Rock, vagyis A Szikla, azaz Dwayne Johnson posztolt magáról egy képet az Instagramra, ami azóta is lázban tartja a rajongókat. A visszaemlékezős képen azt állítja magáról, hogy 15 évesen látható, de a fotón egy teljesen kifejlett férfit lehet megszemlélni. Legalábbis a követők szerint valami nagyon nem oké, mert senki nem ismer egy 15 évest sem, aki így nézne ki. 

  A leírás szerint egyébként nem csak a 2019-ben furcsa ez a kép, de már akkor is minden tanár és diák azt hitte a Szikláról, hogy egy beépített zsaru. Szóval ön szerint mi történik ezen a képen? 

  71234293 740540406358228 8411458622117438815 n
  Fotó: Instagram

  Mi történik ezen a képen?

  • 513
   Semmi extra, én is pont így néztem ki 15 évesen
  • 365
   Egészen biztos, hogy Dwayne Johnson mindenkit szivat
 • Renée Zellweger Judy Garland szerepében
  Renée Zellweger Judy Garland szerepében
  Fotó: outnow.ch

  Idén ötven éve halt meg Judy Garland, aki már gyerekként világhírűvé vált az Óz, a csodák csodája Dorothyjaként, és egészen élete végéig turnézott a film főcímdalával, a Somewhere Over The Rainbow-val. Ez így persze csodás tündérmesének tűnhet, de a valóság az, hogy a színésznőt már kisgyerekkora óta iszonyatosan kihasználták, nem engedték enni, étvágycsökkentőkkel, majd antidepresszánsokkal tömték, dagadtnak nevezték, hogy ezzel kényszerítsék a hollywoodi stúdió elvárásainak betartására. Garland mindössze 47 évet élt, gyógyszertúladagolásban halt meg 1969-ben: a szakértők szerint nem öngyilkosságról, hanem véletlenről volt szó, hiszen Garland eddigre már annyi gyógyszert szedett, hogy a halálos dózis sem volt olyan nagyon sokkal több a rendes adagnál.

  Ezt a történetet a közeljövőben két, egészen eltérő megközelítésből is megnézheti bárki. A nagyobb reflektorfény persze a játékfilmes, Garland életének utolsó évére koncentráló, hollywoodi szuperprodukción, a Judyn van, amelyért már most szinte biztosra vehető, hogy Oscarra fogják jelölni az egyébként valóban jól játszó Renée Zellwegert. Ez a magyar mozikban január 23-tól lesz látható.

  De pénteken bemutattak egy dokumentumfilmet is Judy Garlandról, egyelőre még csak egy amerikai tévécsatornán. A Sid & Judy címe arra utal, hogy a dokumentumfilmben fontos szerepe lesz Garland harmadik férjének, Sidney Luftnak, akinek az emlékirataiból Jon Hamm és Jennifer Jason Leigh olvasnak fel. De ez a film is beszél persze a problémákkal teli gyerekkorról, a függőségekről, de érinti majd azt az ünnepséget is, amelyet 2017-ben rendeztek, amikor Garland földi maradványait átszállították a Hollywood Forever Cemetarybe.

  A két film közötti kapocs is Sidney Luft: a Judyban is fontos szerepe van a harmadik férjnek, Garland két kisebb gyereke apjának. Hogy a dokumentumfilm milyen formában jut el Magyarországra, arról nincs hír, de online alighanem elérhető lesz idővel.

 • Akár 15 év börtönt is kaphat Bridget Powers pornósztár, amiért féltékenységből megszúrta a párját. A TMZ írja, hogy a Bridget the Midget (Bridget, a törpe) néven ismert pornós a múlt hónapban kapta rajta a pasiját az ágyban egy másik nővel, amin Powers annyira felhúzta magát, hogy

  dühében vádlin szúrta egy vajazókéssel a férfit.

  A TMZ szerint három pontban is vádat emeltek a nő ellen, így összesen akár 15 év börtönt is kaphat. A portálnak az áldozat azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs mi történt, mert 

  arra ébredt, hogy a pornósztár párja beleszúrta a vajazókést a vádlijába.

 • sorompo.png
  Fotó: Police.hu

  Debrecenben valaki úgy gondolta, kipróbálja azt a fogást, amelyet Hollywood gyakorlatilag minden egy akciófilmjében legalább egyszer elsütnek:

  egyszerűen csak gyorsít az autóval, aztán áthajt a lezárt sorompón, és levan a gond.

  Hát a rendőrség nem támogatja annyira az ilyesmit, mint a filmproducerek, úgyhogy azt kérik, ha valaki Debrecen külterületén, a 33-as számú főutat keresztező vasúti átjárónál járt 2019. október 14-én 17 óra 30 perc körül, akkor szóljon már a Debreceni Rendőrkapitányságnak, hogy látta, amint elkövetik a bűncselekményt. 

  Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy lehet bejelentést tenni telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.