Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Többször írtuk már, és most is tartjuk: semmi sem olyan jó, mint a rendőrség Instája!

  Legutóbb ugyanis egy életnagyságú, zsarunak öltöztetett plüssmackóról készült fotósorozatot posztoltak az egyenruhások hivatalos Instagramjára. A képeken Mackó őrmester egy valódi rendőrautóval és egy hús-vér rendőrrel együtt pózol, igazi zsaru módjára. 

  Mindezt megfejelték ezzel a képaláírással: 

  “Egy nap a hivatásom nélkül olyan, mint a bödön egy csepp méz nélkül.” *- Mackó őrmester szolgálatra jelentkezik ****

  Mindenféle további kontextus nélkül.

  ¯\_(ツ)_/¯

  Egyszerűen csodálatos!

 • Korábbi parlamenti felszólalásokból. Arra az egy mondatra biztos, hogy évek múlva is emlékezni fogunk ebből a kampányból, hogy

  A ló néz, a csikó lát...

  De aki megállás nélkül szeretné hallgatni a mashupot, ezen a Coub-linken is megteheti.

  • Ön volt már olyan helyzetben hogy ha tudta, az egész napos program városnézés lesz, inkább kevesebb folyadékot ivott, hogy ne kelljen olyan sokszor pisilni? 
  • Esetleg érezte már úgy turistáskodás közben, hogy nem volt jó ötlet a tanácsok ellenére inni abból a csapvízből?

  Erre részben megoldás lehet, ha jól kiépített, könnyen hozzáférhető nyilvános mosdóhálózat van a városban és az országban, ahol éppen vagyunk.

  Ezentúl bárki, aki Indiában jár, és szüksége van egy nyilvános mosdóra, csak írja be a Google keresőjébe, hogy "nyilvános vécék a közelben", és máris ott lesz a lista a legközelebbi illemhelyekről.

  Az indiai Városfejlesztési minisztériummal működik együtt a Google az életbevágó illemhely-listázás létrehozásában. A minisztérium hozzá fog férni az állami fenntartású mosdók látogatóinak visszajelzéseihez és az értékelésekhez is, így megfelelően karban tudják tartani a létesítményeket.

  via

 • T30 szuletesnap 2019

  1989. október 14-én adta az első koncertjét a Tankcsapda, így az ország mára legnépszerűbb rockegyüttese ma ünnepli a harmincadik születésnapját. Ennek kapcsán közleményt is kiadott a zenekar, olyan mondatokkal, mint hogy

  Nyilván harminc év alkalmat adna arra, hogy nagyon okos dolgokat mondjunk, meg sztorizgassunk, vagy a múltba merengjünk, de mi sokkal inkább a jelenben élünk és a jövőt fürkésszük.

  Azt is hozzáteszik: a koncertek és a megtett kilométerek számát már csak becsülni lehet, az biztos, hogy a Tankcsapda diszkográfiájában eddig közel 200 dal, 14 stúdióalbum (ebből kettő bakelitlemezen is megjelent), 5 könyv, 4 válogatásalbum, 3 koncertlemez, 11 videó anyag és 10-nél több kislemez található. Az évfordulóra jelenik meg az együttes új lemeze, a Liliput Hollywood is, nemrég pedig a legendás Los Angeles-i Whisky a Go Go klubban adtak születésnapi koncertet, október 15-én pedig a zenekar bázisán, Debrecenben lesz meglepetéskoncert, amire jegyet venni nem lehet, csak nyerni.

  Mi legutóbb tavaly beszélgettünk velük:

  Kapcsolódó

  A Tankcsapda nem sima vendéglátós zenekar

  Amíg 24 száma van egy zenekarnak, mindet el tudja játszani a koncerteken. A Tankcsapdának van 200, a Béoldal turnén a ritkán játszottakat vették elő. Megnéztük őket Kiskunfélegyházán.