Ákos, Bátor
4 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy tiktokker, aki markiedinh néven található meg a videómegosztó oldalon, valószínűleg nálunk tanul és itt is él.

  Screen Shot 2021-02-26 at 11.44 - #nekedbe #budapest nhạc nền -
  Fotó: markiedinh / tiktok

  Elég sok TikTok-videója szól arról, hogy a magyarok miért fejezik ki magukat furcsa szavakkal.

  Ilyen például a „sárgaház” fogalma: nem érti, hogy miért ez a neve annak a helynek, ahova az elmebeteg embereket viszik be kezelésre.

  De a legviccesebb, amikor azokat a kifejezéseket értelmezi, amikben zöldségek nevei szerepelnek, mint a tök jó, amit lefordít angolra, és így teljesen más értelmet nyer a szó, mert a tök az pumpkin. Egyszerűen nem tudja összerakni, hogy a fokhagymapopó kifejezést miért a fokhagymával és nem a kicsi/formás szóval helyettesítjük. Végezetül a tiszta retek kifejezést fordítja le, hogy tiszta mint clean és retek mint radish.

  Érthetetlen számára.

  Ha belegondolunk, tényleg milyen értelmetlenül hangozhatnak egy külföldinek ezek a kifejezéseink.

 • Valahol szórakoztató tud lenni híres modellek napi rutinját, sminkelési tippjeit és trükkjeit nézni, hallgatni, mivel az esetek nagy részében, amikor a rajongók, a közönség is láthatja ezeket az embereket, akkor azért gyanúsan profi sminkesek csinálják meg az arcukat. 

  Ettől függetlenül, aki tudni akarja, hogy mit kell magára kennie ahhoz, hogy olyan ragyogó arcbőre legyen, mint Irina Shayknak, az most megnézheti ezt a videót, amiből mindenre választ kap.

  Pár érdekesség:

  • "Imádom a sminket, de fontos, hogy mindig te viseld a sminket, ne a smink viseljen téged" - mondta a modell
  • Minden reggele úgy indul, hogy megiszik egy pohár citromos vizet, majd ken magára valami aranyozott bőrápolót. Hogy miért aranyozott verziót használ? Ahogy ő fogalmaz: "Orosz vagyok, imádom az aranyat."
  • Táskás szemre egyből jégkockát tesz.
  • Lényegében ennyi. 

  Egy nagy titok, amit nem mondott el, hogy azért ilyennek, konkrétan Irina Shayknak kell születni ilyen flawless és fresh arcbőrért.

 • A kéthetes borzcsemetét valószínűleg valamilyen állat hurcolhatta el otthonából, de szerencsére állatmentők rátaláltak az akkor 250 grammot nyomó kis állatra. 

  A borz a keresztségben a Levendula nevet kapta, és most már megduplázta a súlyát is. Egyébként ő a legkisebb borzpéldány, amit valaha mesterségesen neveltek a skót állatvédők. April Sorley, aki a kis borz jólétéért felelős asszisztens, azt mondta: 

  Nagyon váratlan volt az érkezése, de ő a tökéletes Valentin. 

  Képeken itt tekinthető meg a cseperedés.

 • 106 nap után ma este véget ér a ValóVilág powered by Big Brother jubileumi, 10. évada. A fináléból kiderül, hogy ki lesz a játék nyertese, aki a győztes cím mellett elviheti a 36 millió forintos fődíjat is.

  Kíváncsiak vagyunk arra, hogy az Index olvasójaként mit gondol, ki nyeri a ma esti finálét. 

  Ön szerint ki lesz a VV10 nyertese?

  • 637
   VV Robi
  • 466
   VV Vivi
  • 247
   VV Merci