11:00, November 28.
Kamerun 3
Szerbia 3
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 2
Ghána 3
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 1
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28. ÉLŐ
Portugália 0
Uruguay 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újabb sztárpár van születőben Hollywoodban, legalábbis a jelek szerint igazán közel került egymáshoz Dan Reynolds, az Imagine Dragons frontembere, illetve az Eufóriából is ismert Minka Kelly. A párost a minap egy Los Angeles-i étteremben szúrták ki, ahová közösen érkeztek, majd a Page Six információi szerint több mint öt órával később, bőven az éjjeli órákban távoztak onnan. Egy lesifotós azt is megörökítette, ahogy a 34 éves énekes Kelly haját simogatta autójában.

   Reynolds 10 év után, két hónapja szakított feleségével, a színésznőnek pedig májusban vért éget a kapcsolata Trevor Noah humoristával, a kettejüket összeboronáló szóbeszédet azonban egyelőre egyik fél sem erősítette meg. 

 • Az alkalmazottak a Nugget becenevet adták a babának, akit egy atlantai McDonald's-ban hoztak a világra.

  Northfoto
  Northfoto
  Fotó: Paul Weaver

  Alandria Worthy egy helyi médiának elmondta, hogy a vajúdása egyre erősödött, és a vőlegényével reggel éppen a kórházba tartottak, amikor megálltak, hogy a nő használhassa a mosdót a gyorsétteremben, ekkor indult be nála a szülés. Worthy fájdalmában kiabálni kezdett, amire az étterem vezetője is figyelmes lett. Amint feleszmélt rögtön szólt is a dolgozóinak, hogy egy baba van születendőben. Végül ő és két női dolgozó segítette világra hoznia a kisbabát. A párja, Deandre Phillips szintén bejött, hogy megnézze, mi történik, ekkor szembesült azzal, hogy Worthy a szül. Alig tizenöt perccel később világra jött Nandi Ariyah Moremi Phillips, akit az ott dolgozók Nuggetnek kezdtek el becézni. Az étterem tulajdonosa 250 dolláros ajándékkártyákkal jutalmazta a váratlan helyezett remekül kezelő alkalmazottakat.

 • Az Oscar-díjas Damien Chazelle új filmje nagyszabású tisztelgésnek ígérkezik Hollywood aranykora előtt, ami nem felejti ki az árnyoldalát sem. A Whiplash rendezője ismét egy rendkívül egyedi hangvételű alkotás hozott tető alá, ráadásul ezúttal sem kell A listás filmsztárokat mellőznünk munkájából.

  Damien Chazelle rendező legújabb filmje, a Babylon egy eredeti eposz, mely a húszas években játszódik Los Angelesben Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire és Diego Calva főszereplésével. A túlméretezett ambíciók és elképesztő különcségek krónikája több karakter felemelkedését és bukását követi nyomon a féktelen dekadencia és züllöttség korszakában a korai Hollywoodban – olvasható a film ajánlójában. A szinkronos előzetest itt láthatja:

 • A macskaalakú, ölelgethető, doromboló párnát azért hozták létre, hogy olyanok számára legyen társaság, akik nem tartanának otthon háziállatot. Készítői szerint a macska melegét, puhaságát, formáját és még súlyát is kínálja termékük. Azoknak az embereknek szánják, akik szeretik a macskát, de esetleg olyan lakásban élnek, ahol nem lehet háziállatot tartani, vagy van olyan családtagjuk, aki allergiás az állati szőrre, de azoknak is társ lehet, akik nem tudják biztosítani a kisállatnak a megfelelő gondoskodást.

  A koncepció az volt, hogy olyan cicát hozzanak létre, amely mindig a gazdi mellett lehet. A háziállat-imitáló párna egy tavaly Japánban megjelent modell frissítése. Az új változat arányait átdolgozták, hogy jobban hasonlítson egy szunyókáló macska alakjára, nyakánál markánsabb görbülettel és dúsabb testkontúrral. A műszőrzetet is továbbfejlesztették, hogy jobban utánozza a valódi négylábú szőrzetét. A prémiummodellnek van egy rekesze egy fűtött gélcsomag számára, valamint hangszórói, amelyek a macskák szívverését és dorombolását utánozzák, hogy ölelés közben fizikai és érzelmi melegséget nyújtsanak. Az érdekes párna vételára 108 euró, azaz körülbelül 43 ezer forint.