Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Nászútjáról posztolta az influenszereknek is beintő bejegyzést.

  Tóth Vera a minap a Facebook-oldalán tudatta, hogy férjével, Pauli Zoltánnal fél évvel a legnagyobb titokban megtartott esküvőjüket követően nászútra mentek. A Megasztár korábbi győztese és a PalKonyha tulajdonosa egy igazán különleges helyre, az örök városnak is nevezett Rómába utaztak kettesben.

  Az énekesnő – a rajongói legnagyobb örömére – a romantikus utazáson is aktív a közösségi oldalain. Róma egyik legnagyobb és világszinten legismertebb szökőkútjánál, a Trevi-kútnál is megállt egy-két fotóra, jóllehet nagyon sok turista tartózkodott ott még rajta kívül. Ez annyira megihlette, hogy egy Instagram vs. valóság fotót is összeszerkesztett. 

  De hát miattam nem zárhatják le a Trevi kutat, mint ahogy azt az influenszerekért teszik. #detudodezcsakvicc #ahogyhannarózamondaná

  – olvasható az énekesnő bejegyzésében.

 • Állítja, az építkezés miatt három éve nem evett egy jót.

  Pásztor Anna úgy érzi, hogy a szerencse elpártolt mellőle az anyagiakat illetően. Az Anna and the Barbies énekesnője ezt annak kapcsán mondta, hogy az építkezés sokkal több kiadással járt, mint várta. Mint ismert, a kétgyermekes édesanya megelégelte, hogy élete során összesen 25 albérletben élt, belevágott álmai házának megépítésébe

  A Pilisben található ingatlan munkálatairól egy vlogsorozatot is indított a YouTube-on. A legfrissebb, azaz nyolcadik epizódból kiderül, hogy Pásztor kölcsönt is felvett, és hogy három éve minden pénzét az építkezésbe fordítja.

  Az a helyzet, hogy amikor felkészültünk erre az egész dologra, tudtuk, hogy jóval túl fogunk menni a büdzsének. De arra nem gondoltunk, hogy Jézustól is kölcsön kell majd kérnünk. Eladtunk mindent, ami volt. Örököltem, azt is eladtuk. Volt egy picike kis albi, azt is eladtuk. Felvettünk kölcsönt minden nemű forrásból. Az az érdekes, hogy három éve minden pénzünket betoljuk az építkezésbe, nem csinálunk semmit, nem megyünk sehova, nem eszünk semmi atom finomat, és valahogy ezt az erőfeszítést odafenn díjazzák, mert mindig valahonnét megérkezik a pénz. Igaz, hogy az unokáim is fizetni fogják a hiteleimet, de valahogy bent leszünk!

  – magyarázta az énekesnő, hozzátéve, már csak a kaparós sorsjegyben bízik.

  „Minden építkezésben van egy gödör, és nem az alapgödre a legmélyebb, hanem amikor van az a váltópont, amikor úgy érzed, hogy nincs tovább, és minden összedőlt rajtad, feletted, alattad, melletted, és folyik be a víz, és fagy meg minden, és elfogyott a pénz. Van ez a stádium, erre fel kell készülni. Én hallottam róla, hogy lesz ilyen, nem gondoltam, hogy ilyen erővel üt be, mint egy meteorit. Szétbombázta a fejemet, a szívemet, a lelkemet, és apró kicsike kis szilánkokból próbálom összeszedni magamat.”

  Az énekesnő a vlogja leírásában kiemelte:  „Ez egy őrült álom, ami valóra válik! Megérkeztek az ablakok, szeme lett a háznak. És itt van a hőszivattyú is, az otthon melege, szerintem Karcsi kutyánknak sem lesz oka panaszra.”

 • Hónapokig hazánkban tartózkodott a Dűne: Második rész forgatása miatt.

  Kolléganőjének, Florence Pugh-nak köszönhetően sikerült jobban megismernie Magyarországot Austin Butlernek, aki csak áradozni tudott hazánkról. A Golden Globe-és BAFTA-díjas amerikai színész tavaly nyáron töltött huzamosabb időt Magyarországon, mégpedig Dűne: Második rész című film forgatása miatt, s bár elmondása szerint hajlamos volt arra, hogy elveszve a szerepében teljesen begubózzon szállodai szobájába, azért kirándulni is ment, amit nagyon élvezett.

  Butler minderről egy amerikai bulvárlapnak mesélt a Dűne New York-i premierjén.

  A forgatás teljes ideje alatt Magyarországon voltam, csodálatos volt. Valóban gyönyörű ország. Florence nagyon rendes volt, mert kirángatott a házból, mivel én hajlamos vagyok a szerepeim megszállottja lenni, és bezárkózni. De ő segített kiszabadulni, és azt mondta, »Muszáj kimozdulnod, menjünk el kirándulni!« Ennek köszönhetően rengeteget láthattam Magyarországból. Nagyon különleges élmény volt

  – mesélte az E! News riporterének az Elvis főszereplőjeként Oscar-díjra is jelölt Butler.

  (via RTL)

 • Nemrég dupla-arénakoncertet adott az énekesnő.

  Rúzsa Magdi hétvégén a Papp László Budapest Sportarénában adott duplakoncertet, melyeken a Tények Plusz stábja is forgatott. Mint ismeretes, az énekesnő 17 éve nyerte meg a Megasztár harmadik évadát, és az élete azóta teljesen megváltozott. Mostani fellépését rengeteg háttérmunka előzte meg, hogy olyan produkciót vihessen a színpadra, amilyet előzetesen megálmodott. Bár ritkán beszél a magánéletéről és még ritkábban a hármas ikrekről, most mégis kivételt tett, és gyermekeiről, Lujzáról, Kevéről és Zalánról is beszélt a nagyszabású koncertjei mellett.

  Három teljesen különböző személyiségről beszélünk, tehát nagyon izgalmas látni őket egymás mellett, hogy hogyan fejlődnek. Lujzika fényévekre van a fiúktól, ő eleve nagyon-nagyon cserfes. Néha azt érzem, mintha egy év különbség lenne közöttük, annyival gyorsabb csomó mindenben, kommunikatívabb... A fiúknak is megvannak a maguk dolgai, mindenkinek a saját kis érdeklődési köre – ezt tök jó látni

  nyilatkozta a TV2 kameráinak az énekesnő, aki örül annak, hogy a csemetéin kezdenek megmutatkozni az egyedi személyiségjegyek.

  Rengeteget vagyok velük, sőt, állandóan velük vagyok, és ezáltal egy másfajta perspektívát kapok: szinte rajtuk keresztül látod újra a világot, meg tudsz örülni a napocskának meg a hóvirágnak, ami mellett már évek óta csak úgy elsétáltál, mert rohanni kell. Ők most eléggé visszalassítottak, és megtanítottak arra, hogy a valós világot jobban lássam

  – tette hozzá Rúzsa Magdi.