Stefánia
0 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagy-Britanniában hamarosan sor kerülhet a történelem eddigi legdrágább válóperére.

  Tatiana Akhmedova annak a Farkhad Akhmedovnak volt a férje, aki

  OROSZORSZÁG EGYIK LEGNAGYOBB OLIGARCHÁJA ÉS VLAGYIMIR PUTYIN ELNÖK RÉGI SZÖVETSÉGESE. 

  Az ex- feleség jelenleg 453 millió fontnyi vagyonon folytat pert férjével és fiával.

  Azt állítja, ugyanis hogy 2016-ban – amikor kimondták a válást – eltitkolták előtte azt, hogy férje a családi vagyon jelentős részét – az ő tudta nélkül – fiukra ruházta át, annak érdekében, hogy azon ne kelljen osztozkodnia a feleségével a váláskor. 

  A felek többek közt számos luxusvillán, egy szuperyachton, egy helikopteren, egy magánrepülőn és egy méretes művészeti magángyűjteményen pörölnek. 

  A per következő tárgyalása hétfőn lesz Londonban. 

 • Amíg mi idehaza majd' megfagyunk, a brit fókák puszival köszöntik egymást. A Horsey Gap-i tengerparton készültek a fotók, amelyeken a két pufók állat az orrát összedugva cukiskodik, akárcsak egy szerelmespár.

  A fókák később úgy döntöttek, ideje még jobban felpezsdíteni a hangulatot, így a kedves üdvözlés után hemperegtek is egy kicsit.

 • November 30-án érkezik a Tudhattad volna sorozatzáró része, amiben végre kiderül, ki a tettes. Ön szerint? Írja meg nekünk! (ugyelet@index.inda.hu)

  A sorozat érdekessége, hogy már-már a Csernobil nézettségi babérjaira tör, konkrétan minden más tartalmat maga mögé utasított az idei listákon! Ami még ennél is érdekesebb, hogy elképesztően magas a „tapadási arány”, tehát aki elkezdte az első részt, az kiemelkedően jó arányban megnézte a 2., 3., 4., 5. részt is, emellett egyszámjegyű a lemorzsolódási arány.

  És akkor még mindig beveheti a közönség a Csernobil tömegeit, mert még csak most jönnek a darálók, akik majd november 30-a után, egyben fogják megnézni a sorozatot.

  Hogy a holnaputáni fináléig se maradjunk csemege nélkül, lássuk hogyan énekli Nicole Kidman a sorozat főcímdalát:

 • „Amikor csak imádkozunk, hogy Úristen, élhessük túl, és a szeretteink is... akkor a zene ad olyasvalamit, amit semmi más a világon – mondta Keller András, a Concerto Budapest karmestere. Kövesse a koncerteket élőben a Zeneakadémiáról! Beethoven-nap csak az Indexen.

  Amit a zene ad - Beethoven-nap az Indexen