Taksony
-2 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 128156376 3914491241903136 6849252832722803210 n
  Fotó: Facebook / Varga Judit

  Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár, szívesen vendégül látom egy valódi kávéra, és akár még a magyar jogállamiság valós helyzetéről is tájékoztatom, ha a tények is érdeklik” – írta Facebook-oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter kedden. A Clooney-ügyet a mémgyár sem hagyta szó, vagyis inkább kép nélkül: így például az igazságügyi miniszterről és férjéről is készült néhány vicces mém. Egy ilyen képet osztott meg a minap Varga Judit is, mint írja, humor nélkül lehet, de nem érdemes élni.

  A Clooney-ügy kapcsán rengeteg mém és vicces rajz készült. Mi otthon ezen nevettünk a legtöbbet: „Több, mint testőr.” A mostani nehéz napokban az összefogás mellett talán még az eddigieknél is nagyobb szükségünk van egymás mosolyára.

  Humor nélkül lehet élni, de nem érdemes😁 A Clooney-ügy kapcsán rengeteg mém és vicces rajz készült. Mi otthon ezen...

  Közzétette: Varga Judit – 2020. november 28., szombat
 • Nem a Kisvárda–Budafok mérkőzéssel (0–0) fogják reklámozni a labdarúgó NB I-et, ezt talán kijelenthetjük. Bár az idény két meglepetéscsapata a Promontor utcában izgalmas, 2–1-es hazai sikert hozó összecsapást vívott, a szabolcsi visszavágó már kevésbé eseménydúsra sikerült.

  Akciójelenet a Kisvárda–Budafok mérkőzésen
  Akciójelenet a Kisvárda–Budafok mérkőzésen
  Fotó: Isza Ferenc / Index

  Sztavrosz Cukalasz, a Kisvárda légiósa a találkozó 33. percében kapásból vette célba a vendégek kapuját a tizenhatoson belül, de finoman szólva sem járt sikerrel. Olyannyira, hogy lövése kis túlzással Föld körüli pályára állt, de ami biztos, hogy a stadiont elhagyta...

 • Egyik kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy pápai főtéren is felállították a karácsonyfát, ami idén egy kis extrát is kapott.  Az ünnepi szellem jegyében díszítették fel a fát, azonban a koronavírus elleni védekezés fontosságáról sem feledkeztek meg.

  Több maszk is felkerült az ágakra a díszek közé, némelyikre pedig angyalkákat is ültetettek. Ahogy olvasónk is írja: vigyázzunk egymásra!

 • veener
  Fotó: tiktok

  A tinédzserkorba lépett fiatalok mindig is szerettek volna idősebbek lenni a koruknál, ez a jelenség azonban egyre inkább eldurvult az utóbbi évek alatt. A TikTok megjelenése óta megsokszorozódott a buta trendek listája is, ez pedig nem is látszik változni. A fiatal lányok most épp koronát rakatnak a fogukra, a folyamatot pedig be is mutatják: azt is, hogy a korona felhelyezése előtt lereszeltetik teljesen egészséges fogaikat. Ez persze nonszensz, hiszen ez leginkább sérült fogsor esetén bevett eljárás — vagy éppen hollywoodi színészeknek javaslat a fogpaszta reklámba illő mosoly miatt.

  Valószínűleg ez utóbbira vágynak tinilányok is, azzal sem törődve, mennyire veszélyes és egyben drága mulatság is mindez. Egy londoni fogorvos ugyancsak a platfromon reagálva mondta el, hogy a fogászati koronák fiatalkorban való előkészítése maradandó károsodást okozhat, így akár többször is szükséges cserélni őket. Az sem ritka, hogy a páciens emiatt már negyvenévesen elveszíti a fogait.