Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Minden bizonnyal a tudta nélkül, a szabály azonban így is szabály.

  GettyImages-1398279467
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, nemrégiben Londonban is bemutatták a legújabb Top Gun-mozit, a vörös szőnyeges ünnepségre pedig természetesen a királyi család tagjai is meghívást kaptak. A bemutatón végül csak Katalin hercegné és Vilmos herceg jelent meg, előbbit azonban nem csak férje, hanem Tom Cruise is kísérgette a szőnyegen.

  Többen is megjegyezték, hogy Cruise milyen udvarias, hiszen Katalin ruhája a szabásából adódóan nem volt éppen egy rugalmas darab, így a lépcsőzésnél szüksége volt némi segítségre, melyet a színésztől meg is kapott — a királyi család tagjait megérinteni azonban hivatalosan nem szabad, csakis üdvözléskor. 

  Cruise mindezt pedig megszegte, szerencsére azonban néhány kommentelőn kívül senki sem vette zokon — szúrta ki az Elle.

 • Az idei Oscar-gála Will Smith és Chris Rock között elcsattant pofontól volt hangos, miután a műsorvezető a Legenda vagyok sztárjának feleségén viccelődött. Smith 10 évig az Oscar közelébe sem mehet, illetve felreppentek olyan hírek, hogy a legtöbb filmje parkolópályára került a viselkedése miatt.

  Badboys
  Fotó: YouTube

  Talán ebből a legfájóbb a Bad Boys 4 lett volna, ám Tom Rothman, a Sony Pictures elnöke mindenkit megnyugtatott, hogy a film munkálatai folyamatban vannak, és ugyan sajnálatos, amit Smith tett, nem az ő dolga, hogy ezt kommentálja.

  „Régóta ismerem Will Smith-t, ő egy jó ember. A nagyon jó embereknek is lehetnek nagyon rossz napjaik” – mondta Rothman, aki hisz a megbocsájtásban.

  A mindörökké rosszfiúk folyatása tehát érkezik, a főszereplők pedig maradnak.

 • GettyImages-1392461079
  Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

  Kifejezetten ritka pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik a minap kilátogattak a Santa Barbara-i pólótornára, melyen Harry herceg is részt vett. II. Erzsébet unokáját természetesen felesége is elkísérte a rendezvényre, aki forró csókkal jutalmazta férjét, a győzelem után. 

  A pillanatról természetesen számtalan fotó készült, melyeket alább vehet szemügyre:

   (Forrás: Metro)

 • Kourtney Kardashian és kedvese, Travis Barker készen álltak a partira, miután kimondták a boldogitó igent.

  barker
  Fotó: Instagram

  Nagyon hangos volt az internet az elmúlt napokban Kardashian és Barker házasságkötése miatt, akik Olaszországban tartották a sztárokkal megpakolt lagzin. A páros nemrég egybe is kelt, majd nem sokkal később már együtt érkeztek a bulijukra.