Edit
9 °C
26 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Minél dühösebb Hulk, annál erősebb

  - nyilatkozta egyik friss interjújában a brit miniszterelnök, aki ezzel azt szerette volna hangsúlyozni, hogy hiába ütközik folyamatosan ellenállásba a brexit miatt, őt nem lehet eltántorítani a céljától, és szeretné, ha Nagy-Britannia minél hamarabb kilépne az Európai Unióból. 

  Ezt a nyilatkozatot nem hagyta szó nélkül Mark Ruffalo sem, aki már hosszú évek óta alakítja a hihetetlen Hulkot a Marvel-filmekben. A színész a Twitteren kifejette, hogy Hulk mindig a nagyobb jóért küzd, és valójában akkor a legerősebb, amikor csapatban harcol. 

 • Még nincs reggel 10 óra sem, máris itt a nap híre:

  Vona Gábor Hadházy Ákoshoz vitte a beteg cicáját, Anzsit.

  Ugye emlékeznek még Vona Gábor 2014-es kiskutyás kampányára?! AZ SEMMI! A Jobbik volt elnöke, aki mostanság közéleti vloggerként ismert, most sziámi cicája segítségével hívja fel magára a figyelmet. 

  68711935 2337059416609851 9210670797986418341 n
  Fotó: hadhazy.akos / instagram

  A Blikk vette észre Hadházy Instagram-oldalán, hogy a két egykori párt- és társelnök együtt pózol az állatorvosként is dolgozó volt LMP-s rendelőjében. Hadházy a posztjához annyit írt,

  úgy tűnik, nincs nagy baj, de a lelkiismeretes gazdi akkor is elviszi a kedvencét az orvoshoz. *

  A lap megkereste Vonát, aki elmondta, hogy a hétvégén a szekszárdi szüreti fesztiválon volt, ahol szombat reggel azt vették észre, hoy Anzsi nevű cicájuk riadt, nem eszik és elbújik. Felhívták Hadházyt, aki ugyan aznap csak délig rendelt, és tele volt már betegekkel, de délutánra azért adott nekik időpontot.

  A cica valószínűleg csak leeshetett valahonnan, azért volt olyan ijedt, kapott fájdalomcsillapítót és már jobban van.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Úgy tűnik, nincs nagy baj, de a lelkiismeretes gazdi akkor is elviszi a kedvencét az orvoshoz * #hadházyákos @vona.gabor #állatorvos #vet #macska #cica #cat #nempolitika

  Állatorvos@Szekszárd (@hadhazy.akos) által megosztott bejegyzés,

 • avengers.gif

  A Screen Rant kiszámolta, két teljes nap lenne végignézni az összes filmet, ami a Marvel Univerzumhoz tartozik. Ez elég komoly vállalkozás, főleg, hogy a 48 óra úgy jön ki, ha két film között az ember nem tart semmilyen szünetet. Aki ennél egy kicsit könnyedebb szórakozásra vágyik, azoknak ajánlja a Mashable az arizoniai Walden Grove Középiskola diákjainak táncos előadását. A felvételt persze csak az nézze meg, aki már a Bosszúállók: Végjáték című filmet is látta, mert a diákok nem hagyták ki a műsorból a legnagyobb fordulatot sem.