Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több mint fél éve nem fogyasztott alkoholt.

  Régóta érlelődő, komoly elhatározást hozott meg tavaly októberben Steiner Kristóf, leszámolt az alkoholfogyasztással. Ennek előzményeiről és jótékony hatásairól a Best magazinnak mesélt.

  „Már egy ideje azt éreztem, nem esik jól az alkohol, szinte csak azért iszom, mert mások is, mert ehhez vagyok hozzászokva, illetve mert az italfogyasztás szorosan összekapcsolódott az élet élvezetemmel.

  Érdekelt, mennyire tudom élvezni az életet alkohol nélkül.

   Egyébként is már számtalanszor változtattam a szokásrendszereimen, és sok esetben ez egy érdekesebb, izgalmasabb összetettebb világot hozott magával” – kezdte az író-műsorvezető. Most már tapasztalja is magán az ennek köszönhető változásokat, amik egytől egyig csak pozitívak.

  „Kiegyensúlyozottabb vagyok, sokkal inkább kordában tudom tartani az érzéseimet, mint korábban. De konkrét, fizikai változások is vannak: sokkal jobban alszom, fókuszáltabb vagyok, kevesebbet késtem, kevésbé tologatom a határidőket. A barátaim szerint sokkal tudatosabban jelen vagyok a beszélgetésekben” – idézte a Blikk Steinert. Mivel a társasági élete sem sínylette meg, hogy letette a poharat, könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy döntése végleges, mindenesetre egyelőre ezt nem kiabálja el, hiszen szerinte hozhat még változásokat az élet.

  Nemrég írtunk Szorcsik Viktóriáról is, aki a Fort Boyardra készülve hasonló vállalásra szánta el magát:

 • A fűzős ruha szó szerint rászorult a színésznőre, úgy kellett lerángatni róla.

  „A szépségért meg kell szenvedni ” – tartja a mondás, amelyet Halle Berrynél nem sokan ismerhetnek jobban, az 57 éves színésznő ugyanis a napokban egy túl szűk ruha miatt került kínos helyzetbe.

  Az Oscar-díjas színésznő pénteken egy fűzős, fekete-fehér Anna Quan ruhában mutatkozott; magabiztos vonulásáról még egy videót is posztolt az Instagramjára, de aztán jött a feketeleves: még stylistja, Lindsay Flores sem tudta kihámozni Berryt a feszes öltözékből, bárhogy is próbálkoztak. Bizarr mutatványukról, amelyet végignevettek, egy videó is készült, amelyet a Macskanő című film sztárja szintén megosztott a közösségi platformján.

  – Miért adtad rám ezt? – kérte számon a színésznő a stylistját, mire az rávágta:
  – Mert jól nézett ki!

  A rajongók szerint teljesen érhetetlen már az is, hogyan bújt bele a felsőbe, míg mások azt várták, mikor kerül elő az olló, amely igencsak megkönnyítette volna Berryék dolgát.

  S íme egy videó arról is, hogy a színésznő milyen magabiztosan sétálgatott szerelésében. Akkor feltehetően még nem sejtette, mire vár rá.

  Hasonló videó egyébként korábban is készült a színésznőről , csak akkor nem a vetkőzés volt problémás, hanem az öltözés: a túl szűk nadrágot úgy kellett rászenvedni Berryre, akinek úgy tűnik, a stílus jóval fontosabb a kényelemnél.

  (via PageSix)

 • Tiszavirág-életű volt a két énekes házassága.

  Nem kell első házassági évfordulós ajándékra költenie Billy Ray Cyrusnak, a 62 éves énekes ugyanis mindössze hét hónappal az esküvője után beadta a válókeresetet. Feleségével, a 35 éves, szintén countryzenész Firerose-zal tavaly októberben kötötték össze életüket, miután Miley Cyrus édesapja pár hónapnyi randizás után, 2022. novemberében megkérte a kezét.

  A nyilvánosságra került dokumentumok szerint kibékíthetetlen ellentét, valamint helytelen házastársi magatartás vezetett idáig, az elmérgesedett viszonyt pedig alátámasztja, hogy a TMZ értesülései szerint Cryus előző hónap végéig adott haladékot párjának, hogy elhagyja közös otthonukat – utána borsos pénzeket számolt volna fel neki az ott tartózkodásért.

  A válási papírokban az énekes a házasság érvénytelenítését kéri, mert saját bevallása szerint „csalás” történt annak megkötésekor. Hogy ez alatt pontosan mit ért, egyelőre nem tudni.

  Cyrus 2022. tavaszán vált el előző feleségétől, öt gyermeke, köztük Miley és Noah Cyrus édesanyjától, akivel 28 évig voltak együtt.

 • VV Dorka pár hete még Valennel tervezgette családjukat.

  vv12
  Fotó: RTL

  A múlt hét elején a ValóVilág 12. gerlepárja, VV Valen és Dorka úgy döntöttek, inkább csak barátok maradnak, miután egyre több volt a féltékenykedés és a konfliktus kapcsolatukban. Bár korábban még a gyerekvállalás is szóba került közöttük, a lány nem bánkódott sokat a szakítás miatt, VV Dudunál talált vigaszra, gyakorlatilag már másnap.

  Dudu és Dorka románca pedig fénysebességre kapcsolt azóta, olyannyira, hogy tegnap a srác érzelmes sorokat is intézett újdonsült barátnőjéhez.

  „Lehet, hogy három-négy napja van ez, viszont már sokkal régebb óta érzem, csak most jött el az idő.”

  „Úristen, Ruben, mit szólsz ehhez a szerelmi vallomáshoz? Lehidalok” – olvadozott Dorka, a felkérdezett fültanú, Ruben pedig úgy döntött, inkább magukra hagyja a szerelmeseket, és kivonult a szobából.

  „Amit nekem mond, számomra tényleg teljesen hihető, és lehet, hogy én vak vagyok vagy naiv, de teljesen el tudom hinni, és bízni is benne. Úgyhogy szerintem ez a kinti életben ki tud forrni, hogyha szeretnénk mindketten” – magyarázta a riportszobában a lány, hozzátéve: őt nem zavarja, hogy Dudu korábban Verával és Noémivel is közelebbi kapcsolatba került.