Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1%
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • FB IMG 1570986117483
  Fotó: Nature

  Ez itt a Nature folyóirat szerkesztőjének 1992-es levele Peter Ratcliffe-nek. Benne sajnálatos módon arról tájékoztatják a kutatót, hogy bár a folyóirat szerkesztőbizottsága sokáig ült a hozzájuk benyújtott kéziraton, és a bírálók véleménye nem volt egészen negatív, nagy sajnálattal mégis el kell utasítaniuk a tanulmányt.

  A levél még csak túl kreatívak sem nevezhető, az összes, elutasított kutatók által unalomig ismét lózung felbukkan benne. Talán ez a szerkesztők kedvence:

  Tanulmányuk talán jobban illene egy speciálisabb tematikájú folyóiratba

  Nos, Ratcliffe 27 évvel később talán kissé vigasztalódhatott.

  (Facebook/Trust me, I'm Biologist)

 • Ezt onnan tudjuk, hogy a Rádió1 egyik műsorvezetője, Vadon János a hétvégén Tiszafüreden látogatta meg Párdy Bencét, aki néhány hónapja azért mondott fel a munkahelyén, hogy önkéntesként szedjen szemetet a Tisza-tavon.

  Balázsék Facebook-oldala szerint a négy fős csapat a hétvégén 47 zsák szemetet – főleg PET palackokat –  takarított el a vízpartról. Ezzel együtt Párdy Bence eddig összesen 

  580 zsák szeméttől szabadította meg a tavat.

  A 33 éves fiatalemberrel készült interjúnkat itt olvashatja el. 

 • 2019 Keanu Reeves éve volt: elég kevés sztár van, aki azzal került be a világsajtóba és a közösségi médiába, hogy mindenki azt találgatta, hogy lehetséges, hogy ő ennyire kedves, közvetlen és úgy általában is tökéletes?

  Kapcsolódó

  Hogy lett Keanu Reeves a világ legjobb embere?

  A John Wick színészéről olyanokat mesélnek, hogy elosztogatja a vagyonát, segít, ha tud, és mindig kedves a rajongókkal. Hogy lesz valaki legenda az interneten, akinek még weboldala sincs?

  Hát ennek ellenére van, akinek minden vágya porig alázni és megszégyeníteni őt. A Between Two Ferns című műsor olyan, mint egy kifordított Tények: amíg abban biztos, hogy soha senki nem tenne fel egyetlen kínos kérdést sem egy kormánypárti politikusnak, addig ebben kizárólag a létező legszemetebb kérdésekre kell válaszolniuk a színészeknek, már ha ezeket a nyílt oltásokat kérdésnek lehet egyáltalán lehet nevezni. Olyan műsor ez, mint egy lélektani Jackass. És most már film is készült belőle a Netflixre, ebből tettek közzé most egy részletet, amelyben Keanu Reeves próbál megbirkózni Zach Galifianakis szemétkedésével, olyan párbeszédekben, mint hogy

  Zach Galifianakis: Végzel kutatást a szerepeid miatt?
  Keanu Reeves: Igen.
  Zach Galifianakis: Gondoltál már arra, hogy kikutasd, milyen lenne egy olyan karakter, akin látszik, hogy végzett színésziskolát?
  Keanu Reeves: Most például eljátszom, hogy ez vicces. Milyen vagyok benne?

  Vagy:

  Zach Galifianakis: Egy összeesküvés-elmélet szerint azért nem látszik rajtad az öregedés, mert halhatatlan vagy. Ezért tűnik úgy, mintha minden filmed egy örökkévalóságig tartana?
  Keanu Reeves: Hát, az örökkévalóság rövidebbnek tűnik, mint most ez.

  Itt az egész jelenet:

 • "Az értelmezési verseny arról, hogy ki nyert, már elkezdődött, de azzal a ténnyel nehéz vitatkozni, hogy 2014-hez képest a most közösen induló ellenzék jelentősen előretört, a kormányoldal pedig nagyon sok pozíciót vesztett. Ami biztos: 2006 óta ez az első választás, amelyet a Fidesz - ha nem is vesztett el - nem nyert meg" - összegezte a vasárnapot Török Gábor politikai elemző a Facebook-oldalán.