Nándor
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • kutya lökh
  Fotó: Nagy Marianna / Facebook

  Egy szerb rendszámú autó vezetője kecskemétnél ütött el egy kutyát, és bár észrevette az ütközést, nem állt meg, a kutya így a lökhárítóba szorulva "utazott" Szolnokig - írja a Szoljon.hu. A sofőr az egyik tiszaligeti hotelben szállt meg, és bár a parkoláskor már szembesült a helyzettel, mégsem hívott segítséget, így a kutya még egy teljes éjszakán át maradt az autó foglya.

  Másnap Nagy Marianna, a Szolnoki Civil Állatvédők tagját hívták ki a kutyához, aki orvoshoz vitte az állatot, és kiderült, hogy csodával határos módon semmilyen sérülést nem szenvedett el, csak nagyon megijedt. Most gazdát keresnek az állatnak, mert bár van benne chip, azt nem regisztrálták.

 • Five-Green-People-Riding-a-Bicycle-NYC-3D

  Én még mindig imádom a Cool 3D World internetre tervezett, teljesen agyament animációit (itt írtam korábban egy mesterművükről), most pedig van egy új, amit ajánlok mindenkinek, aki elfelejtette volna, hogy létezik egy ilyen animációs csodaműhely a világon.

 • A héten készült a videó a Barcelona egyik edzésén, amikor a középhátvéd, fejesspecialista Gerard Piqué törhetett kapura, tökéletes beadást kapott balról, Carles Alenától, az ötösről fejelhetett lendületből, fel sem kellett ugrania. Bele is tette a fejét a labdába, erőt is adott bele, fix gól. Csakhogy a kapuban Marc-André ter Stegen állt. Piqué reakciója többet mond ezer szónál.

 • A kihívás teljesítve! A Hortobágyi Nonprofit Kft. is csatlakozott a Tetris challenge kihíváshoz. A kihívásban, a résztvevők kipakolják a munkájukhoz szükséges kellékeket, majd a közösségi oldalakon mutatják meg az eredményt. Megkértük id. Kosina Péter gulyás számadónkat, illetve ifj. Kosina Péter csikós számadónkat, hogy mutassák meg, mire van szükségük ahhoz, hogy a napi munkájukat el tudják végezni.

  Így kommentálta a Hortobágyi Nonprofit Kft. a saját fotóját, és igazából ehhez már tényleg nincs is mit hozzátenni, legfeljebb még annyi magyarázatot, hogy Hortobágyon a csikósoknak pont az az egyik speciális "műsorszáma", hogy vezényszóra lefektetik a lovukat.