Sára, Márió
-4 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 29 éves modell és színésznő, aki az első gyermekével várandós, hétfőn csupán csak egy apró bikinit viselt, miközben süttette magát a strandon. Ezt egy hiánypótló videóban mutatta meg a nagyvilágnak. A kommentek között olvasható, hogy Halsey amerikai énekesnő is hozzászólt a videójához, hogy „légy az anyukám”, de nemcsak ő, hanem A szolgálólány meséje című sorozat színésznője, Madeline Brewer is hozzászólt a poszthoz méghozzá egy kedves „Emily, annyira csodaszép vagy” dicsérettel.

 • A Pápától 35 kilométerre található településen hajnali két óra körül észlelték a látványos meteorhullást. A nem mindennapi felvételt a Szeretjük Pápát nevű Facebook csoportban oszották meg. 

 • Van néhány film, ami elég hányattatott sorsú és úgy tűnt, hogy sosem kerül majd a mozivászonra. Szép kálvárián van túl a DC Igazság Ligája produkciója is, amit eredetileg a képregény filmek leghitelesebb rendezőjének, Zack Snyder-nek osztottak ki. A filmes el is kezdte a projektet a tőle megszokott lendülettel és tervekkel, ám családi okokra hivatkozva otthagyta a filmet, amit végül Joss Whedon fejezett be. A producerek legnagyobb baja az volt, hogy Snyder elképzelése túl hosszú és kevésbé szórakoztató, mint inkább az alkotás alapjául szolgáló képregény szellemi tartalmára, a karaktereinek belső harcára fókuszál. Ezek ki is maradtak a Whedon verziójából és a filme finoman szólva sem lett sikeres, sem anyagi, sem rajongói körökben. 

  Közben kiderült, hogy Snyder is elkészítette a saját változatát és a rajongók ezt lényegében addig követelték a produkció tulajdonosaitól, hogy úgy döntött a stúdió, hogy az HBO Max-on 2021 márciusában bemutatják, erről az Index is beszámolt korábban. Az eredeti terv az volt, hogy a négy órás filmet egy minisorozatban teszi közzé, ám egy Twitter beszélgetésben arról nyilatkozott, hogy szó szerint egész estés lesz a műve, ami az előzetesek alapján maximum a címében fog hasonlítani a 2017-ben bemutatott verzióra. 

 • 25 évvel ezelőtt mutatták be az azóta kultuszfilmmé avanzsáló Alkonyattól pirkadatig című művet, amelyről első ránézésre meg lehet állapítani, hogy Robert Rodriguez és Quentin Tarantino munkájának gyümölcse. Rodriguez rendezte, Tarantino pedig 1500 dollárért megírta hozzá a forgatókönyvet.

  GettyImages-607438668
  Fotó: Sunset Boulevard / Getty Images Hungary

  Egyúttal ez volt George Clooney első hollywoodi filmje is, és ezzel vált sorozatszínészből filmsztárrá. Bár korábban is szerepelt filmekben, azokra talán már ő sem emlékszik, ráadásul nem is az álomgyárban készültek. Persze, Clooney addigra már ismert volt a Vészhelyzet Ross doktoraként, sőt annak köszönhette az Alkonyattól pirkadatig főszerepét is: Tarantino ugyanis ott figyelt fel rá, miután az egyik, 1995-ös részt ő rendezte.

  A szereposztás egyébként is parádés – ami Tarantino esetében megszokott –, a western- és vámpírfilmben Clooney és Tarantino mellett többek között Harvey Keitel, Juliette Lewis, Danny Trejo, Cheech Marin is játszik, és természetesen Salma Hayek, aki Tito & Tarantula After dark című zseniális számára lejt felejthetetlen táncot.