Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1%
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2019 Keanu Reeves éve volt: elég kevés sztár van, aki azzal került be a világsajtóba és a közösségi médiába, hogy mindenki azt találgatta, hogy lehetséges, hogy ő ennyire kedves, közvetlen és úgy általában is tökéletes?

  Kapcsolódó

  Hogy lett Keanu Reeves a világ legjobb embere?

  A John Wick színészéről olyanokat mesélnek, hogy elosztogatja a vagyonát, segít, ha tud, és mindig kedves a rajongókkal. Hogy lesz valaki legenda az interneten, akinek még weboldala sincs?

  Hát ennek ellenére van, akinek minden vágya porig alázni és megszégyeníteni őt. A Between Two Ferns című műsor olyan, mint egy kifordított Tények: amíg abban biztos, hogy soha senki nem tenne fel egyetlen kínos kérdést sem egy kormánypárti politikusnak, addig ebben kizárólag a létező legszemetebb kérdésekre kell válaszolniuk a színészeknek, már ha ezeket a nyílt oltásokat kérdésnek lehet egyáltalán lehet nevezni. Olyan műsor ez, mint egy lélektani Jackass. És most már film is készült belőle a Netflixre, ebből tettek közzé most egy részletet, amelyben Keanu Reeves próbál megbirkózni Zach Galifianakis szemétkedésével, olyan párbeszédekben, mint hogy

  Zach Galifianakis: Végzel kutatást a szerepeid miatt?
  Keanu Reeves: Igen.
  Zach Galifianakis: Gondoltál már arra, hogy kikutasd, milyen lenne egy olyan karakter, akin látszik, hogy végzett színésziskolát?
  Keanu Reeves: Most például eljátszom, hogy ez vicces. Milyen vagyok benne?

  Vagy:

  Zach Galifianakis: Egy összeesküvés-elmélet szerint azért nem látszik rajtad az öregedés, mert halhatatlan vagy. Ezért tűnik úgy, mintha minden filmed egy örökkévalóságig tartana?
  Keanu Reeves: Hát, az örökkévalóság rövidebbnek tűnik, mint most ez.

  Itt az egész jelenet:

 • "Az értelmezési verseny arról, hogy ki nyert, már elkezdődött, de azzal a ténnyel nehéz vitatkozni, hogy 2014-hez képest a most közösen induló ellenzék jelentősen előretört, a kormányoldal pedig nagyon sok pozíciót vesztett. Ami biztos: 2006 óta ez az első választás, amelyet a Fidesz - ha nem is vesztett el - nem nyert meg" - összegezte a vasárnapot Török Gábor politikai elemző a Facebook-oldalán.

 • jokertanc

  Minden filmről sok szempontból és szemszögből lehet kritikát írni, ráadásul a Joker maga is felszámolt pár előítéletet: korábban sosem kapott szuperhősökkel összefüggésbe hozható film fődíjat az alapvetően művészfilmekre szakosodott velencei filmfesztiválon. Mondanám, hogy "innen nézve nem is olyan meglepő", de ez nem igaz, valójában még innen nézve is elég meglepő, hogy a világ egyik legkomolyabb újságja, a New York Times

  halálosan komoly és halálosan elismerő tánckritikát közölt Joaquin Phoenix táncos jeleneteiről a filmben a lap legnevesebb tánckritikusának tollából.

  Olyannyira komoly cikkről van szó, hogy van olyan mondat, amelyben egyszerre szerepel a japán butoh tánc és a vaudeville szó, egy másikban pedig Rudolf Nurejevhez hasonlítják Phoenixet. Íme egy részlet:

  Nem csak arról van szó, ahogyan mozog, tanulatlan finomsággal - álmodozóan, állatiasan, mint egy rocksztár. Vagy arról, ahogy mindkét oldalán kitárja a karjait, és ezzel megidézi Jim Morrison vagy A Hollóban szereplő Brandon Lee szellemét. Sokkal inkább arról van szó, milyen apró nüanszokkal képes érzelmeket kifejezni a teste; látjuk, ahogyan az elme dolgozik, és ahogyan a tánc átlép egy másik birodalomba.

  Itt az egész cikk, kortárstánc-rajongóknak szinte kötelező!