Nándor
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Five-Green-People-Riding-a-Bicycle-NYC-3D

  Én még mindig imádom a Cool 3D World internetre tervezett, teljesen agyament animációit (itt írtam korábban egy mesterművükről), most pedig van egy új, amit ajánlok mindenkinek, aki elfelejtette volna, hogy létezik egy ilyen animációs csodaműhely a világon.

 • A héten készült a videó a Barcelona egyik edzésén, amikor a középhátvéd, fejesspecialista Gerard Piqué törhetett kapura, tökéletes beadást kapott balról, Carles Alenától, az ötösről fejelhetett lendületből, fel sem kellett ugrania. Bele is tette a fejét a labdába, erőt is adott bele, fix gól. Csakhogy a kapuban Marc-André ter Stegen állt. Piqué reakciója többet mond ezer szónál.

 • A kihívás teljesítve! A Hortobágyi Nonprofit Kft. is csatlakozott a Tetris challenge kihíváshoz. A kihívásban, a résztvevők kipakolják a munkájukhoz szükséges kellékeket, majd a közösségi oldalakon mutatják meg az eredményt. Megkértük id. Kosina Péter gulyás számadónkat, illetve ifj. Kosina Péter csikós számadónkat, hogy mutassák meg, mire van szükségük ahhoz, hogy a napi munkájukat el tudják végezni.

  Így kommentálta a Hortobágyi Nonprofit Kft. a saját fotóját, és igazából ehhez már tényleg nincs is mit hozzátenni, legfeljebb még annyi magyarázatot, hogy Hortobágyon a csikósoknak pont az az egyik speciális "műsorszáma", hogy vezényszóra lefektetik a lovukat.

 • A DC-univerzum legutóbbi Jokere ugye Jared Leto volt, aki a Suicide Squadban alakította Batman ősellenségét, míg aztán készült egy, a szuperhősfilmek univerzumától elég távol álló Joker-film, teljesen más szemléletmóddal, amiben Joaquin Phoenix kapta a főszerepet. Egy, a Hollywood Reporterben elejtett félmondat szerint (amely félmondat aztán bejárta a világsajtót) Leto már ettől eléggé kiakadt, de most James Gunn, a készülő, új Suicide Squad rendezője csak tovább borzolja szegény Leto idegeit.

  Gunn azt ugyan nem jelentette ki konkrétan, hogy a következő Öngyilkos Osztag-filmből a pletykákkal összhangban tényleg nem fog szerepelni Joker (és így Jared Leto), de azt írta Instagram-sztoriban:

  Csak én és még páran tudjuk, pontosan kik fognak szerepelni a filmben, de amennyiben Joker nem lenne benne, nem hiszem, hogy az furcsa lenne, hiszen az Öngyilkos Osztag-képregényekben sem szerepel.

  (Ugyanis valóban csak az előző Suicide Squad-filmbe került bele, hogy érthető legyen Harley Quinn eredettörténete: az ő pasija volt Joker.)

  Azért egy kis vígaszt jelenthet, hogy tavalyi hírek szerint Leto azért kiharcolt saját magának egy saját maga által készített saját Joker-filmet, bár hogy ez végül tényleg megvalósul-e, azt nem tudni biztosan.