Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ruth Lujan vékonyság iránti szenvedélye miatt a derékbősége mostanra akkora, mint egy üdítős palacké. A 16. századig visszanyúló fűzőket eredetileg arra tervezték, hogy megtámasszák a nők felsőtestét és egyenletes tartást biztosítsanak számukra. Az idők során az alakformálós fűzés gyakorlata viszont olyan elképesztő eredményekhez vezetett, mint például Ruth Lujan dereka, amely mindössze 30 cm átmérőjű. A mexikói balett-táncos, kaszkadőr és előadóművész az életét ennek a szoros viseletnek szentelte, és a derékbőségét 40 cm-ről így faragta le a mostanira.

  A 24 éves lány fűzős kalandja öt évvel ezelőtt kezdődött, amikor hipermobilitás szindrómát diagnosztizáltak nála, egy ritka betegséget, amely az izmokat és a szalagokat érinti. Orvosa azt javasolta, hogy viseljen fűzőt, hogy enyhítse a tüneteit. Kezdetben balettóráin vette észre, hogy valami nem stimmel a testével, majd a szindróma észrevétele után abba is kellett hagynia a profi táncot. Viszont ahelyett, hogy hagyta volna, hogy az állapota letörje őt, a fűzőhöz fordult, hogy ne csak a tüneteit enyhítse, hanem a derekát is átalakítsa. Kezdetben Lujan megpróbálta a ruhái alá rejteni a fűzőt, de hamarosan rájött, hogy imádja, ahogyan ezzel kinéz.

  „Ki ne szeretne egy igazán karcsú derekat” – áradozott. Így a fiatal nő TikTok-on és az Instagramon kezdte el posztolni fűzős utazását, ahol hamarosan hatalmas rajongótáborra tett szert. A követőit lenyűgözte apró dereka és a gyakorlat iránti elkötelezettsége.

 • Az egykori villalakó hangos szóváltásáról több felvétel is felkerült a TikTokra.

  Fellökte az egyik utas a 61-es villamoson, ezért eléggé kikelt magából a ValóVilág 11. szériájának győztese, Karnics Krisztina, azaz VV Kriszti a minap. A szőkeség már a luxusbörtönben is igyekezett hangot adni annak, ha valamivel nem értett egyet – akkor például eléggé kiakadt, amikor egykori villatársa, VV Bibi leköpködte az embereket –, de nincs ez másképp a valóságshow utáni életében sem. A híresség néhány nappal ezelőtt azért balhézott össze egy idősebb férfival a villamoson, mert az fellökte őt.

  A telefonnal rögzített videó tanúsága szerint az alábbi párbeszéd hangzott el a két fél között a villamoson:

  – Ne haragudjon, beszélgettem, de ez akkor sincsen rendben! Mondom: bocsánat, ne haragudjon! Akkor sem kell fellökni egy nőt

  – Teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi vagy kutya. Hiába kiabál, akkor sem lesz igaza.

  – Nem az igazamat akarom, hanem hogy fölfogja, hogy amit csinál, az nincsen rendben és sohasem lesz rendben!

  – Ne kötözködjön!

  – Nem kötözködöm, de föllökött, és ezt nem fogom szó nélkül hagyni.

  Az esetről több videó is felkerült az internetre.

  @sefcsik.csaba nyomj egy szívecsket.. teljesen mindegy nő vagy fiú vagy kutya.... ő mindenkit fellök 😅😅😅 #baszdbeforyouba #baszadkiforyouba❤️🤪 #vv11kriszti ♬ eredeti hang - Csaba Mihály Sefcsik

  A BKK járatain már-már mindennapos eset, ha az utasok szóváltásba keverednek egymással, VV Kriszti esete azonban a szokásosnál is nagyobb port kavart a világhálón.

  @sefcsik.csaba VV11 Kriszti ajtóban áll, akadályozza a fel és leszállást. Egy fickó nekimegy. Innen indul a sztori. Amúgy fickó nem volt jó fej... #vv11kriszti #baszadkiforyouba❤️🤪 #baszdbeforyouba #budapest ♬ eredeti hang - Csaba Mihály Sefcsik

  A szőkeség az AcNews-nak a veszekedéssel kapcsolatban elmondta:

  Egyik reggel a 61-es villamoson utaztam, éppen mentem édesanyámhoz. A kocsi végén álltam, a következő megállónál felszállt egy férfi és egy nő, akik odajöttek hozzám fényképet készíteni, beszélgetni. Aztán a Széll Kálmán térnél jött egy »úriember«, akin már láttam, hogy nagyon ellenszenves vagyok neki. Az az ember direkt nekem jött vállal, tudjuk milyen ez, közben azt mondta, hogy nem az ajtóban kéne állnom. Majdnem nekiestem a két embernek, akivel beszélgettem. Nagyon megalázó volt. Nem gondolkoztam, ösztönösen utánamentem az embernek és kérdőre vontam, hogy mégis, hogy gondolta ezt. Ez nem megoldása a társadalmi létnek. Mi van, ha megütöm magam, vagy mást, akire ráesek? Abszolút nem tartom korrektnek, hogy ilyen megtörténhet. Nem a balhé volt a szándékom, hanem az, hogy eljusson ahhoz a férfihoz az üzenet. Kicsit hevesebb a vérmérsékletem, néha nyomatékosabban, hangosabban szoktam szólni, de ennyi szerintem még belefér. Az embertársaimra viszont mindig odafigyelek.

  (via rtl.hu)

 • Alig hiszünk a szemünknek.

  GettyImages-1205196725
  Fotó: Rich Fury/VF20 / Getty Images Hungary

  Kanye West ismét bemutatta a sajátos divatérzékét legújabb kiruccanása során. A 45 éves Grammy-díjas rapper válltöméses fekete pólót viselt, de ami még szembetűnőbb volt, hogy cipő helyett csak egy kék zoknit hordott a lábán, miközben Los Angelesben indultak feleségével egy fagylaltozóba. West esetében lassan már egyáltalán nem számít meglepőnek, hogy a legváratlanabb helyeken bukkan fel meglepetészszerűen, ahol aztán különféle furcsa viseletekkel sokkolja a jelenlevőkét.

  Még januárban derült ki, hogy Kanye West és újdonsült felesége, Bianca Censori titokban összekötötték életüket, azonban mivel nem töltötték ki a hivatalos iratokat, addig frigyük még nem számít legálisnak. Az amerikai rapper antiszemita kijelentései és más szélsőséges, gyűlölködő megnyilvánulásai miatt tavaly októberben az Adidas is felbontotta vele együttműködését, ami egy elhúzódó jogi hercehurcának tűnik.