Olga, Liliána
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hatalmas siker elé néz a Happier Than Ever című album.

  175178630 192279782708009 5412702259554646808 n
  Fotó: instagram

  Eilish az Apple Music felületén adott interjút Zane Lowe lemezlovasnak, aki elárulta, az énekesnő július 30-án megjelenő albuma eddig a valaha legtöbbet előrendelt album a zenei streaming szolgáltató felületén.

  Jelenleg több mint 1 millió 30 ezer ember vette fel az előrendelésekhez Billie albumát,

  mely a megjelenéskor automatikusan hozzáadódik a könyvtárhoz, így senki sem marad le a premierről. Az énekesnő egyébként nemrégiben majdnem a cancel culture áldozata lett, miután kiderült, hogy egy 10 évvel idősebb férfival jár, akitől nem áll messze a rasszizmus és a homofóbia sem.

 • Így lett kerek Kaylee McKeown olimpiai szereplése. Az ausztrál versenyző 100 méter háton lett első, ráadásul olyan eredménnyel, ami rögtön világrekordot is ért. Két századmásodpercet sikerült javítani a kanadai Kylie Massie világrekordján. Így most a hivatalos csúcs: 57,47 másodperc.

  GettyImages-1234225064
  Fotó: Fred Lee / Getty Images Hungary

  A medence széléről gyorsan meg is interjúvolták McKeown-t, aki véletlenül (vagy direkt?) káromkodott egyet élő egyenes adásban, ami nem annyira szerencsés dolog. A riporter annyit kérdezett, hogy mit üzenne az otthonról szurkoló anyukájának és testvérének. Mire az úszó a következőt válaszolta:

  Fucke Yeah!

  Amit úgy lehetne magyarra fordítani, hogy 

  Ezaz bazmeg!

  Elég szokatlan üzenet egy friss aranyérem megszerzése után, az biztos. És akkor itt van ez a másik vicces pillanat az olimpiáról, amit szintén Ausztráliának köszönhetünk.

 • Rekordot állíthat be egy 19 éves belga-brit nő azzal, hogy egyedül repüli körbe a világot egy 19 éves nő. Zara Rutherford egy ultrakönnyű, Shark repülővel,  augusztus 11-én indul az 51 ezer kilométeres útra.

  Ha sikerül teljesítenie a földkörüli utat, ő lesz a legfiatalabb nő, aki egyedül végigrepüli ezt a távot.

  A világrekordot jelenleg Shaesta Waiz tartja, aki 30 évesen repülte végig az utat.    Rutherford elmondta: reméli, hogy vállalkozásával utat nyit a lányok és nők előtt a tudomány, technológia, mérnöki tudományok és matematika (STEM) területén, és másokat is arra ösztönöz, hogy nyomába lépjenek.     

  Szerettem volna körberepülni a világot, hogy a lányok lássanak és azt gondolják: egy nap én is szeretnék repülni

  –  nyilatkozta a Reutersnek.

  Hozzátette: az a célja, hogy teljesítményével más lányokat is arra ösztönözzön, hogy majd megpróbálják megdönteni a rekordját, aztán pedig szálljanak versenyre a fiúkkal.

  Rutherford szülei mindketten pilóták. Édesanyja, Beatrice de Smet ugyanakkor felidézte, hogy amikor lánya bejelentette, hogy mire készül, „a szíve kihagyott egy ütemet”, de nagyon büszke rá, és teljes mértékben támogatja.

  A tinédzser saját maga finanszírozza majd az utazást, szponzorok segítségével, és reméli, hogy körülbelül két-három hónap alatt teljesíti az utat.

 • GettyImages-912865356
  Fotó: Rachel Murray / Getty Images Hungary

  Miközben Jennifer Lopez önfeledten hancúrozik Ben Affleckkel, az énekesnő exe, Alex Rodriguez még mindig a francia Riviérán nyalogatja a sebeit egy luxusjachton. Bár már többször is felröppentek találgatások arról, hogy megtalálta J-Lo utódját,

  a pletykák mind hamisnak bizonyultak.

  Most azonban ismét izgalomba jöttek az A-Rod-szappanopera rajongói, ugyanis hősüket többször is látták a CBS szőke sportriportere, Melanie Collins társaságában. A hölgy ráadásul St. Tropez-ben is feltűnt, és Rodriguez születésnapi partijára is meghívót kapott. 

  GettyImages-585720640
  Fotó: Christopher Polk/NBC / Getty Images Hungary

  Az egykori baseball-sztár ismerősei szerint azonban csak barátság van köztük, pontosabban még annyi sem, ugyanis mindössze közös barátaik révén keveredtek egy társaságba. Meglátjuk.