Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-5 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színész-énekes új lemezen dolgozik The Biebers nevű zenekarával, a friss dalok közül pedig az egyik most klipet is kapott.

  Az Első Évad című szám kisfilmje párhuzamos idősíkban játszódik. A sztoriban Puskás Petiék kulcsot adnak a lakásukhoz egy idegen lánynak, aki időközben elfoglalja az otthonukat. 

  Az énekes szerint a pandémia ideje alatt meglehetősen kreatív időszakát éli a csapata, a z elmúlt félévben ez már a negyedik dal, amit a zenekar kihoz.

  Íme:

 • A nemrégiben új arctetoválással jelentkező Aleeval a Fókusz készített riportot.

  alee

  Az X-Faktor nyertese a műsor alatt sem titkolta, hogy nehéz körülmények között él a családjával, így különösen jó helyre került a nyeremény. Az interjúban elmesélte, hogy a verseny vége óta folyamatosan fellépésekre jár, és több rajongója felajánlkozott már neki. De az ajánlatok mellett többen amiatt is megkörnyékezték, hogy adjon kölcsön nekik.

  Felkeresnek, hogy én vagyok a hatodik unokaöcséd, az xy-tól vagyok, az xy időben még találkoztunk, xy-nál, és az a helyzet, hogy meg vagyok szorulva.

  Az énekes bevallotta, hogy az első hónapokban nehéz vigyázni a hirtelen jött 12 millióra, mert helyre kell hoznia az életkörülményeit és szeretne segíteni a családjának is, például egy autót vásárolna nekik. Eközben pedig magára is szeretne költeni, ezért elsőként egy régóta vágyott 60 ezer forintos cipőre költött, amit azóta nagy becsben tart.

 • A Little Adventures YouTube-csatornát már csak azért is érdemes követni, mert nagyon cukik a videóban szereplő tengerimalacok, akik legutóbb az IKEA-ba is ellátogattak.

  malac
  Fotó: YouTube

  Pontosabban a gazdájuk, aki annak szellemében látogatott el a svéd üzletbe, hogy megnézze, milyen cuccokat találhat ott kedvenceinek.  Egyébként meglepően sok minden van, amit imádnak a szőrös kis malacok, amit több kommentelő is megjegyzett a videó alatt.

 • A Brookfieldben található idősotthon lakói világhírű festmények szereplőinek öltöztek, méghozzá egy 2022-es naptár kedvéért.

  A 14 lakó igyekezett a lehető legpontosabban lemásolni az eredeti művek szereplőit a fotósorozat kedvéért, mutatjuk az eredményt: