Antal, Anett
16 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1221064936
  Fotó: Toni Anne Barson / Getty Images Hungary

  Alicia Silverstone a Spinédzserek színésznője betört a Tiktok birodalomba, legutóbb a leghíresebb filmjelegikonikusabb jelenetét játszotta újra. Ez alkalommal viszont egy rövid videóban tisztázta, hogy igazából nem is úgy ejti a nevét, ahogy sokan gondolnák.

  Tehát, a helyes kiejtés Alicia, vagyis Aliszia és nem Alisa, ahogy leírás alapján sok millió ember gondolná. A színésznőt, amúgy a helyzet kevésbé zavarja, ellenben az anyukájával, aki ki van tőle, hogy rosszul ejtik lánya nevét. 

  Engem amúgy nem zavar! De a drága anyukám nem szereti … szóval, miatta … tudjátok helyesen!

  Itt lehet megtekinteni a színésznőt, amint bemutatja, hogy is hívják valójában:

  @aliciasilverstone

  ##stitch with @kesha & @mahoganylox : Just an FYI... it’s Ali-SEE-yuh 😉😘

  ♬ original sound - Alicia Silverstone
 • Az ilyen alávaló gaz tettek sem maradhatnak titokban manapság. Az internet egy emberként szállt szembe azzal a sráccal, aki úgy vélte, jó ötlet lesz darabonként felszámolni barátjának azt a néhány darab hasábburgonyát, amit kievett a menüjéből.

  Nem is tévedhetett volna nagyobbat. Lehet, hogy azok szimpátiájára apellált, akik szerint a kaja, de legfőképpen a sült krumpli szent és sérthetetlen? Sose derül ki, mert ez a tábor nem jelentkezett, hogy megvédje a srácot. Azok viszont kegyetlenül elkezdték online földbe döngölni, akik szerint ez elég nagy görénység volt. Hát három szem sült krumpli mit számít már, nem? Kit érdekel? Hát, hadd egyen, ha jólesik neki, nem?

  Egyesek szerint nem is barát az ilyen. Jó, hogy nem számolja fel neki az üzenetváltás árát is, amit esetleg mobilhálózaton folytattak. 

  A tanulság, hogy sose tudhatjuk, hogy melyik privát üzenetváltásunk landol a TikTokon egy videó formájában, ahol mindenki atomjaira szedheti a bepötyögött karaktereket.

  (Indy100)