Vendel
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • alkalmatlan

  Ha valaki az önkormányzati választások előtt rendszeresen fogyasztott kormánypropagandát, akkor erről a kifejezésről egyértelműen Karácsony Gergely ugrik be. Nem véletlenül, ugyanis nem telt el úgy nap a választások előtti időszakban, hogy a Fidesz-média, a kormánypárt bejáratott beszélő fejei vagy maguk a politikusok ne azt szajkózták volna, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt

  alkalmatlan

  Budapest vezetésére.

  Karácsony végül elég fölényesen megnyerte a választást Tarlós Istvánnal szemben, ahogy a Fidesz elvesztette Budapest nagy részét, illetve egy rakás megyeszékhelyet és stratégiailag fontos települést is.

  Ennek az eredménynek a fényében különösen szórakoztató az a videó, amit egy

  alkalmatlan

  nevű felhasználó töltött fel a Youtube-ra. A videót az a három évvel ezelőtt videó ihlette, amelyben Donald Trump megválasztása után töltöttek fel, és összegyűjtötték benne, hogy hányszor és hány helyen állította azt az amerikai média, hogy Trump biztosan nem lesz az új amerikai elnök.

  A magyar verzióban kétségkívül az a legszórakoztatóbb, hogy a Schmidt Mária mellett utolsóként kitartó Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, aki három különböző alkalommal is elmondja a köztévén, hogy Karácsony Gergely

  alkalmatlan

  , de mondhatnánk Tarlós Istvánt is, aki Karácsony

  alkalmatlan

  sága ellenére is el tudta veszíteni a fővárost, vagy azt a Kocsis Mátét, aki egykori józsefvárosi polgármesterként végignézte, hogy hiába tartotta többször is

  alkalmatlan

  nak Karácsonyt, az egykori kerülete felett az irányítást átvette az ellenzék a választások után.

  Ön szerint Karácsony Gergely

  • 518
   A L K A L M A T L A N
  • 245
   nem alkalmas
  • 59
   Alkalmatlan
  • 51
   ALKALMATLAN
 • The Rock, vagyis A Szikla, azaz Dwayne Johnson posztolt magáról egy képet az Instagramra, ami azóta is lázban tartja a rajongókat. A visszaemlékezős képen azt állítja magáról, hogy 15 évesen látható, de a fotón egy teljesen kifejlett férfit lehet megszemlélni. Legalábbis a követők szerint valami nagyon nem oké, mert senki nem ismer egy 15 évest sem, aki így nézne ki. 

  A leírás szerint egyébként nem csak a 2019-ben furcsa ez a kép, de már akkor is minden tanár és diák azt hitte a Szikláról, hogy egy beépített zsaru. Szóval ön szerint mi történik ezen a képen? 

  71234293 740540406358228 8411458622117438815 n
  Fotó: Instagram

  Mi történik ezen a képen?

  • 1413
   Semmi extra, én is pont így néztem ki 15 évesen
  • 982
   Egészen biztos, hogy Dwayne Johnson mindenkit szivat
 • Renée Zellweger Judy Garland szerepében
  Renée Zellweger Judy Garland szerepében
  Fotó: outnow.ch

  Idén ötven éve halt meg Judy Garland, aki már gyerekként világhírűvé vált az Óz, a csodák csodája Dorothyjaként, és egészen élete végéig turnézott a film főcímdalával, a Somewhere Over The Rainbow-val. Ez így persze csodás tündérmesének tűnhet, de a valóság az, hogy a színésznőt már kisgyerekkora óta iszonyatosan kihasználták, nem engedték enni, étvágycsökkentőkkel, majd antidepresszánsokkal tömték, dagadtnak nevezték, hogy ezzel kényszerítsék a hollywoodi stúdió elvárásainak betartására. Garland mindössze 47 évet élt, gyógyszertúladagolásban halt meg 1969-ben: a szakértők szerint nem öngyilkosságról, hanem véletlenről volt szó, hiszen Garland eddigre már annyi gyógyszert szedett, hogy a halálos dózis sem volt olyan nagyon sokkal több a rendes adagnál.

  Ezt a történetet a közeljövőben két, egészen eltérő megközelítésből is megnézheti bárki. A nagyobb reflektorfény persze a játékfilmes, Garland életének utolsó évére koncentráló, hollywoodi szuperprodukción, a Judyn van, amelyért már most szinte biztosra vehető, hogy Oscarra fogják jelölni az egyébként valóban jól játszó Renée Zellwegert. Ez a magyar mozikban január 23-tól lesz látható.

  De pénteken bemutattak egy dokumentumfilmet is Judy Garlandról, egyelőre még csak egy amerikai tévécsatornán. A Sid & Judy címe arra utal, hogy a dokumentumfilmben fontos szerepe lesz Garland harmadik férjének, Sidney Luftnak, akinek az emlékirataiból Jon Hamm és Jennifer Jason Leigh olvasnak fel. De ez a film is beszél persze a problémákkal teli gyerekkorról, a függőségekről, de érinti majd azt az ünnepséget is, amelyet 2017-ben rendeztek, amikor Garland földi maradványait átszállították a Hollywood Forever Cemetarybe.

  A két film közötti kapocs is Sidney Luft: a Judyban is fontos szerepe van a harmadik férjnek, Garland két kisebb gyereke apjának. Hogy a dokumentumfilm milyen formában jut el Magyarországra, arról nincs hír, de online alighanem elérhető lesz idővel.

 • Akár 15 év börtönt is kaphat Bridget Powers pornósztár, amiért féltékenységből megszúrta a párját. A TMZ írja, hogy a Bridget the Midget (Bridget, a törpe) néven ismert pornós a múlt hónapban kapta rajta a pasiját az ágyban egy másik nővel, amin Powers annyira felhúzta magát, hogy

  dühében vádlin szúrta egy vajazókéssel a férfit.

  A TMZ szerint három pontban is vádat emeltek a nő ellen, így összesen akár 15 év börtönt is kaphat. A portálnak az áldozat azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs mi történt, mert 

  arra ébredt, hogy a pornósztár párja beleszúrta a vajazókést a vádlijába.