Szabolcs
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Valóban van némi hasonlóság.

  Képernyőkép 2021-07-28 160225.png
  Fotó: @WildinMonsters / Twitter

  Még a hét elején árasztották el a Twittert azok a fotók és posztok, melyek azt feltételezik, hogy a 26 éves jordániai taekwondos, Julyana Al-Sadeq a védőfelszerelés alatt valójában nem más, mint Lady Gaga.

  Az énekesnő rajongói egészen irigylésre méltó fantáziával rendelkeznek, azonban azt meg kell hagyni, hogy bizonyos szögekből Julyana valóban hasonlít Gagára.

  Lady Gaga, miközben Chromaticát - az énekesnő legfrissebb albumát - képviseli az Olimpián

  — írta az egyik Twitterező

  Énekesnő, színésznő, aktivista, és most már olimpikon is - Lady Gaga tényleg bármire képes

  — folytatta Gaga egyik rajongója.

 • Újabb mérföldkőhöz ért a Sony és a PlayStation 5.

  GettyImages-1230715683
  Fotó: SOPA Images / Getty Images Hungary

  Tíz nappal ezelőtt, július 18-án adta el a Sony Interactive Entertainment (SIE) a tízmilliomodik PlayStation 5-öt, mely így a játék óriás valaha volt leggyorsabban fogyó konzoljává vált, az elképesztő mértékű készlethiány ellenére is.

  Mint arról korábban mi is írtunk, továbbra rengeteg játékos áhítozik a japán cég legújabb termékéért, akik alig várják, hogy kiélvezzék a konzolban rejlő teljes potenciált, ehhez azonban vagy nagyon gyorsnak és szemfülesnek, vagy végtelenül türelmesnek kell lenniük.

  A novemberi rajt óta ugyanis továbbra is lehetetlen, vagy éppen több hónapos projekt beszerezni a PS5-öt,

  már ha nem szeretnénk a felvásárlóknak több tízezres jattot hagyni — ez esetben ugyanis akár órákon belül hozzájuthatunk a Sony legújabb konzoljához.

  A Sony által kiadott nyilatkozatban továbbra is arra kérik a rajongókat, hogy legyenek türelmesek, hiszen mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban kiszolgálják az igényeket, a koronavírus-járvány és a világméretű chiphiány akár 2023-ig is kitolhatja a készlethiányokat.

 • sólyom.png

  Oroszországban történt, hogy a sólyom vélhetően tápláléknak gondolta a drónt, megragadta és megreptette egy kicsit a szerkezetet, majd mikor rájött, hogy ebből semmi sem ehető, dobta a kütyüt. Érdemes megnézni a videót, a rárepülés is egészen bravúros mutatvány.

  Külön öröm továbbá, hogy míg be nem következik a csalódás, mármint a sólyom részéről, miszerint itt szó sincs valamiféle zsákmányállatról, van időnk egy kicsit madártávlatból vizsgálni az alant elterülő tájat.

 • Csak ott volt kitakarítva, ahol a papok táncolnak.

  Képernyőkép 2021-07-27 101929.png
  Fotó: @amandanighbertrd / tiktok

  Közel 20 milliós nézettsége van már annak a TikTok videónak, melyen egy édesanya, Amanda Nighbert gondol egyet és elmozdítja kamasz fia ágyát a fal mellől — amit azonban alatta talált, arra nem volt felkészülve.

  Az egyébként viszonylag tiszta és rendezett szoba ágya alatt ugyanis elképesztő mennyiségű szemét volt felhalmozódva:

  chipses zacskóktól kezdve a papír zsebkendőkön át egészen az üres üdítősüvegekig és papírtányérokig minden megtalálható volt.

  Amanda tátott szájjal nézte a felfedezését, de nem takarított ki: megvárta, míg fia hazaér és rábízta a nemes feladatot.

  @amandanighbertrd

  When is the last time you cleaned under your teenagers bed?!! #boys #teenagers

  ♬ Oh No - Kreepa