Barbara, Borbála
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Új bandát készül alapítani és kizárólag dj-ként akar alkotni a jövőben Robbie Williams. A Take That legendás fiúzenekarból 25 éve kivált brit énekes elmondta, hogy Berlinben termeket akar bérelni, melyek nappal galériaként, éjszaka klubként működnek.

  Az Instagramon közölt élő videójában beszámolt arról is, hogy Flynn Francis és Tim Metcalfe ausztrál dalszerző-producer párossal fog együttműködni. Az új bandának neve még nincsen, de első dalaik már elkészültek.

  Az énekes a galériaprojektről azt mondta az Instagramon:

  zenei hely lesz, olyan, amit az idősebbek rave-ként ismernek. Berlin mellett Williams Tokiót is megemlítette lehetséges helyszínként.

  Hogy pontosan mikor indul a projekt, egyelőre nem tudni. A zenész szerint a koronavírus-járvány is jelentősen késlelteti a terveket.

  Kiadta viszont Can't Stop Christmas című, a járványhelyzet ihlette karácsonyi dalát. Tavaly megjelent The Christmas Present című lemeze is ismét kapható, amelyen már az új dal is szerepel.

 • A koronavírus-járvány idején nem lehet eléggé résen lenni: Amszterdamban a Schiphol repülőtéren vettek mintát egy Mikulásnak öltözött férfitől koronavírus-vizsgálathoz. Így garantálhatják, hogy a reptéri Mikulás sem fertőz.

 • Egy igazán környezetbarát kezdeményezést indít a Fővárosi Állat- és Növénykert. Az állatkert parkjában lévő fenyőfák egyikét lehet örökbefogadni. Választani 

  • Elfie, a tarkakérgű fenyő
  • Grincs, a himalájai selyemfenyő
  • Kevin, az araukária
  • Merry, a mandulafenyő és
  • Noel, a japán erdeifenyő közül lehet.

  Még „szokatlan” dolog, de akik részt vesznek az akcióban támogathatják egy jelképes összeggel az állatkertet, illetve bizonyíthatják azt, hogy felelősséget vállalnak az élővilág értékeiért. Ez egy ötlet lehet például azoknak, akik azon vacillálnak, hogy élő karácsonyfát vagy műfenyőt vegyenek. A fenyőfa örökbefogadási díja 3000 forint. 

 • A Gucci legalább 500 ezer dollárt adományoz az UNICEF-nek, hogy a gyermekjogi szervezet minél több kiszolgáltatott ember számára el tudja juttatni a koronavírus elleni vakcinát – közölte az olasz divatcég vezetése pénteken. A Gucci megkérte a rajongóit, hogy adakozzanak a cél érdekében december 5-e és december 26-a között – írja a Reuters

  2020-12-04T115651Z 1914415900 RC2BGK9MBH3L RTRMADP 3 HEALTH-CORO
  Fotó: Tingshu Wang / Reuters