Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mintha egy Disney-filmből másolták volna.

    Egy egészen rendhagyó ajánlatnak köszönhetően, átszámolva pöttöm 740 millió forintnak megfelelő dollárért akár Ön is beköltözhet ebbe a mesebeli kastélyba.

    A 26 szobás, ötemeletes erőd az amerikai Michigan államban, Rochester városának erdejében rejtőzik, a napokban pedig a közösségi oldalak felhasználóinak figyelmét is felkeltette, miután fotók jelentek meg a lenyűgözően különc szerkezetéről és berendezéséről. A Sotheby's International Realty ingatlanközvetítő vállalat több mint három hónappal ezelőtt hirdette meg az ingatlant, de még mindig nem találták meg a kastély királyát vagy éppen királynőjét, annak ellenére, hogy folyamatosan megnézési kérelmekkel bombázzák őket – akár az is meglehet, hogy éppen csak Önre vár ez az ajánlat.

  • Ryan Reynolds és Blake Lively házasságát már sokszor emlegettük, hiszen nagyon szerethető karakterek, boldogok együtt és tökéletesen megtalálták egymást.

    A házaspár három kislányt nevel együtt, akiket nem mutogatnak a nyilvánosság előtt, sőt, a kedvükért Ryan egy időre vissza is vonul a színészkedéstől, hogy többet lehessen családjával. Blake mostanában videoklipet rendezett, filmszerepben évek óta nem láthattuk, de már többször is bizonyította tehetségét.

    Ryan és Blake tegnap New York utcáin andalogtak, és ha nem tudnánk róluk, hogy hírességek, valószínűleg csak egy átlagos párnak gondolnánk őket, annyira hétköznapiak.