Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már most példaképként tekintenek Keserű Balázsra.

  Június 1-jén munkába állt Balogh Levente új elnöki asszisztense, Az álommeló győztese, akit a Fókusz kamerái is elkísértek első napjára. Keserű Balázs fix egyéves szerződést, új céges autót, prémium-munkaeszközöket és havi bruttó 3 millió forintos fizetést nyert, emellett pedig már most nagy távlatokban gondolkodik:

  „Hatalmas előrelépés ez most a számomra, főleg az, hogy ilyen fiatalon egy ilyen magas pozíciót tudok betölteni. Ez egy életbiztosítás gyakorlatilag. Ha az elkövetkezendő egy évben mindenkinek megfelelek itt a bizalmi körön belül, akkor tényleg úgy gondolom, hogy bebiztosítottam a jövőmet” – magyarázta a férfi, hozzátéve: mivel maximalista, ezért hatalmas kihívás lesz az is, hogy önmagával elégedett legyen. Szerencsére első napját nagyon élvezte, a következő három hónapja pedig főnöke szerint azzal fog telni, hogy magába szívja a tudást.

  Keserűre nemcsak a szülei végtelenül büszkék, de idegenek is. A műsor után rengeteg gratulációt kapott a tévénézőktől, többen pedig már most példaképként tekintenek rá.

 • Tündéri felvétel került elő a Pókember-filmek sztárjáról.

  A napokban ünnepelte 27. születésnapját Tom Holland, és ennek apropójából az édesanyja egy gyerekkori videót osztott meg róla Instagram-oldalán. A kétéves Holland lelkesen kacag és táncol a rövid felvételen, az aranyos jelenet pedig nemcsak a színész rajongóinak, de a jelek szerint Zendayának is gyorsan belopta magát a szívébe:

  „Szeretem ezt a videót” – írta meghatott arcú hangulatjelek kíséretében Nikki Holland posztjához a színésznő.

 • Próbálják megmenteni kapcsolatukat.

  A válás szélére sodródott Natalie Portman és férje, Benjamin Millepied. A Page Six úgy értesült, a házaspár kapcsolata azért került válságba, mert a táncos többször is megcsalta a színésznőt, sőt a lap azt is tudni véli, kivel. Állítólag egy 25 éves francia klímaaktivistával, Camille Étienne-nel szűrte össze a levet Millepied, aki most gőzerővel dolgozik azon, hogy felesége megbocsátson neki.

  Az informátorok szerint Portman elég maga alatt van a történtek óta, és főleg két gyermekével foglalkozik. Ahogy azt a lap megemlíti, a pár már egyszer majdnem szakított 2016-ban, de akkor átlendültek a nehézségeken, azt viszont egyelőre nem tudni, most mennyire lesz lágy a szíve a filmsztárnak.

 • Kiderült, milyen a viszony az RTL két műsorvezetője között.

  Magánéletéről és munkájáról is mesélt Istenes Bence, akit a nézők a hamarosan induló The Voice házigazdájaként is láthatnak majd. A tévés hosszú idő után tér vissza az élő adásokhoz: utoljára az X-Faktort vezette, amelyet az előző két évadban már Miller Dáviddal láthattak a nézők. A Story magazin most kiderítette, van-e ellenérzés, rivalizálás a két férfi között.

  „Nincs. Nagyon bírom Dávidot. Csak olyanokkal viccelek, akiket szeretek, én ezt humornak tekintem. Annak idején ugyanígy ment az összehasonlítás ­Sebestyén Balázzsal, állandóan vele mértek össze. Most Dávidot hasonlítgatják hozzám. De én se veszem magamra, ha rajtam humorizálnak. 13 éve vagyok az RTL-nél, és persze volt olyan, amikor elsőre csalódott voltam, hogy egy feladatot nem én kaptam meg, de idővel mindig rájöttem, hogy nem is lett volna nekem való” – idézte a Blikk Istenes szavait, aki szeretne egyre több időt tölteni párjával és közös gyermekeikkel.

  „Sokat dolgozom, de jó vagyok logisztikában, és hatékony tudok lenni, így minden működik. Egy dolog azonban biztos: a családomtól nem fogok időt elvenni!”