Aliz
5 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Múlt héten írtunk egy essexi nőről, aki egy BMW Cabrio hátsó ülésére szuszakolta be a komplett ágyát, és a diszkrét szállítmány fel is tűnt a rendőröknek. Hasonlónak volt szemtanúja olvasónk, gromek. A Hungária körúton, a Lurdy Ház környékén járt, amikor az alábbit észlelte:

  Igen, az ott egy ajtó, pontosabban talán kettő. Egy Peugeot Cabrióban.

 • 2019 egyik legnagyobb filmes szenzációja a Joker, ami egyes vélemények szerint igen kiváló alkotás, mások azért könnyen vitába szállnak a dicséretekkel, de az biztos, hogy szerte a világon rengeteg ember nézte meg moziban.

  Todd Phillips filmjét lassan otthon is meg lehet nézni és egyre több szó esik az esetleges DVD/Blu-ray kiadás extráiról. Az biztos, hogy kivágott jeleneteket nem fogunk találni az extrák között és nem azért, mert minden, amit leforgattak az bekerült a filmbe, hanem mert a rendező így döntött.

  Így a közönség nem láthat egy bizonyos fürdőkádas jelenetet sem, ami Phillips szerint "túlságosan őrült" lett volna. A szavait pedig annyira komolyan gondolja, hogy szerinte a Joker még szigorúbb korhatár-besorolást kapott volna, ha ez a jelenet benne marad a végleges változatban. Arról nem beszélt, hogy pontosan mi történik a jelenetben, csak azt mondta, hogy az események nem pornográf jellegűek.

  Ezt a részletet egy nyilvános beszélgetés során mondta el, amit teljesen egészében itt meg is lehet nézni: 

  (via Insider)

 • Rod Stewartról egy, a Railway Modeller című vasúti magazinnak adott interjújából kiderült, hogy 23 éve egy gigantikus, közel 4000 négyzetméteres vasútmodellen dolgozik. 

   Stewart az interjúban arról is beszélt, hogy a modellt az 1945-ös New York és Chicago mintájára építette. A zenész szerint sokan kinevetik a hobbija miatt, de szerinte ez egy csodálatos időtöltés, olyannyira, hogy néha még turnéi alatt is dolgozott egy-egy felhőkarcolón. Stewart azt is elmondta, jobban szereti a gyárakat és úgy összességében az épületeket, mint magukat a vonatokat. 

  (BBC)