Miklós
-5 °C
-2 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Felnőttként a legtöbb ember nem is számít rá, hogy december 6-án bárki megajándékozza, ezért mindig nagy a meglepetés, ha váratlanul mégis találunk egy mikuláscsomagot a csizmánkban,

  vagy az autónkon.

  Olvasónk ma Kapuváron állt meg egy fizetős parkolóban, lelkiismeretesen vett jegyet is, de később az autójához visszatérve mégis talált egy olyan „mikuláscsomagot” az autója szélvédőjén, aminek senki nem örül.

  Erre a látványra senki sem szeret visszaérni a kocsijához
  Erre a látványra senki sem szeret visszaérni a kocsijához
  Fotó: Olvasónk, Péter

  Amikor bosszúsan kibontotta a kellemetlen meglepetést, kiderült, hogy a kapuvári parkolóőrök a legjobb fejek, ugyanis szaloncukorral és

  csokival díjazták, hogy Péter megváltotta a parkolójegyét.

  Így diliznek a kapuvári parkolóőrök
  Így diliznek a kapuvári parkolóőrök
  Fotó: Olvasónk, Péter

     

 • Illetve angyalkákat és egy hóembert is keresnek a sátoraljaújhelyi rendőrök, írja a Police.hu.

  Csütörtök hajnalban ugyanis az egyik sátoraljaújhelyi mezőgazdasági üzlet udvaráról ismeretlen tettesek (vagy a Grincs) elloptak öt darab 3D-s fényfigurát. A túszul ejtett darabok között volt 

  • Egy 2 méteres hóember
  • Két trombitáló 2 méteres angyalfigura
  • Két darab másfél méteres szarvas, az egyik álló, a másik ugró pózban.
  3D-s fénybábuk
  Fotó: Police.hu

  A rendőrség azt kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatos bármilyen információval rendelkezik, segítse a rendőrök munkáját, hogy a figurák visszajuthassanak a bolt elé. 

 • A kérdésre a választ a NAVA mai bejegyzése jóvoltából tudjuk meg:

  A kedves kis jelenetből nem túl meglepő dolgok derülnek ki: Frakk nagyon szereti a virslit, a töpörtyűt, a szalámit, a kenőmájast, és Lukréciáék mindig kavarnak valamit, de aztán pórul járnak. 

  frakk1.png
 • Az amerikai képviselőház demokrata elnöke, Nancy Pelosi épp sétált volna el a sajtótájékoztatóról, amikor egy újságíró nekiszegezte a kérdést: 

  Gyűlöli-e az amerikai elnököt?

  Pelosi erre felindultan visszafordult, és vehemensen kikérte magának a "vádaskodást". Majd elkezdte mondani, hogy ő katolikus neveltetésben részesült, így aztán nem is utál senkit a világon.

  Majd visszasétált a mikrofonokhoz, és azt mondta, semmi köze sincs a gyűlölethez annak, hogy arra kérte az igazságügyi bizottság elnökét, állítsák össze azokat a vádpontokat, amik alapján a teljes képviselőházban szavazásra lehetne bocsátani az alkotmányos felelősségre vonási eljárást (impeachment) Donald Trump amerikai elnökkel szemben.

  Az elnök gyáva, amikor arról van szó, hogy segíteni kéne azoknak a gyerekeknek, akik félnek a fegyveres erőszaktól. Tagadja, hogy klímavészhelyzet lenne. De ezek mind a választásról szólnak. A mostani helyzet az Egyesült Államok alapjairól szól, és a tényekről, amik az elnök esküszegéséről szól. Katolikus emberként kikérem magamnak, hogy a gyűlölet szót használja egy hozzám intézett mondatában. Én mindig imádkozom az elnökért

  - mondta Pelosi.