Jónás, Renátó
4 °C
10 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A jó ég tudja, hogy mi történt a Westworld második évadában, bár ha jobban visszagondolok, a jó ég tudja, hogy mi történt a Westworld első évadában, pedig azt még láttam is. Mindenesetre a western/robotos sci-fi vissza fog térni egy harmadik évadra is, ehhez pedig megérkezett az első promó, ahol egy szó nincsen kalapos emberekről, meg robotokat sebző revolverekről, hanem egy Incite nevű, adatbányás gigacég reklámja az egész.

  • Vasárnap érte el az 1000 zsák szemetet Párdy Bence, aki a I. Tisza-tavi PET Kupa után felmondott a munkahelyén, és július elsején költözött le a tóra, hogy folytassa a szemétszedést. 

    Párdy Bence az Indexnek elmondta, eddig sátorban, majd egy lakókocsiban lakott a tiszafüredi kempingben, de hidegre fordult az idő, úgyhogy most egy baráti felajánlásnak köszönhetően Abádszalókon egy apartmanba költözik, "három és fél hónap után jó lesz már házban lakni", mondta nevetve.

    A hideg azonban nem tántorítja el a szemétszedéstől, a befolyt támogatásokból tudja folytatni még egy darabig, legalább november végéig biztosan ott szeretne maradni a tónál.

    Mikor megkérdeztem, hogy ezer zsák szemét összeszedése után nem fáradt-e el még, azt felelte,

    nem szoktam elfáradni, csak nagyon ritkán.