Bernát, Felícia
EUR 384,70 Ft
USD 363,55 Ft
8 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amikor 2015-ben Amber Heard egy magángépen becsempészte Ausztráliába Johnny Depp két kutyáját, az első hírek szerint 10 év börtön vagy minimum 100 ezer ausztrál dolláros büntetés fenyegette tettéért. Az ottani törvények szerint ugyanis az állatoknak előbb tíz napra karanténba kellett volna kerülniük, ennek elmaradása miatt akár el is altathatták volna Bootot és Pistolt.

  Depp, aki akkor forgatta az országban A Karib-tenger kalózai ötödik részét, villámgyorsan visszavitette feleségével a kutyákat, majd egy furcsa, közös videóban kértek elnézést a botlásért:

  Az ügy azonban nem zárult le, mint kiderült, a mai napi nyomoznak Amber Heard ellen hamis tanúzás miatt – ezt Ausztrália Mezőgazdasági, Vízügyi és Környezetvédelmi Hatóságának szóvivője erősítette meg. A színésznő ugyanis a belépésnél nemmel válaszolt arra a kérdésre, tartózkodnak-e állatok a gépen. Később azt mondta, a jetleg miatt zavarodott össze. 2020-ban Depp menedzsere pedig azt vallotta, Heard arra kérte, eskü alatt hazudjon az ügyről.

 • Gáspár Laci
  Gáspár Laci
  Fotó: Bodnár Patrícia / Index

  Az énekes és X-Faktor mentor már jó ideje kemény edzőtermi munkával erősít, hogy megőrizze a kirobbanó fizikumát. Az edzést továbbra sem hanyagolja, teljes vállbedobással építkezik. Gáspár Laci a lassan már testépítőnek is beillő fizikumáról pedig szívesen oszt meg képeket követőivel.

  Bolond vállak is jönnek lassan...

  – olvasható a bejegyzése mellett.

 • Egy fiatal youtuber, Camille Johnson osztotta meg a Twitteren húga történetét, aki nem részletezett betegsége miatt fordult orvoshoz, de elkövette azt a hibát, hogy a vizsgálat közben könnyezni kezdett.

  Az orvos 40 dollárt számolt fel viselkedésértekelés címén, ami a pszichológiában alkalmazott módszer a viselkedés megfigyelésére, leírására és korrekciójára. A páciens szerint ugyanakkor semmi ilyesmi nem történt, ő elsírta magát, a doki pedig még csak annyit sem kérdezett tőle, miért sír.

  Kezelésről, tanácsról, recept felírásáról szó sem volt, és a „viselkedésértékelés” többe került, mint a számlán ugyancsak feltüntetett látásvizsgálat, a kapilláris vérvétel, a hemoglobinteszt és az egészségügyi kockázatfelmérés.

  A tweet lavinát indított el, 500 ezer like közelében jár, és a hozzászólók sorra osztják meg tapasztalataikat az amerikai egészségügyben tapasztalható elképesztő árakról.

 • A kínai Elon Muskot, becsületes nevén Ma Ji Longot úgy tűnik, kitiltották a Twitter és a TikTok kínai verzióiról – derült ki az Insider beszámolójából.

  TikTok / mayilong0
  TikTok / mayilong0

  A férfi azzal vált ismertté az internetezők körében, hogy a végtelenségig hasonlít a Tesla alapítójára. A kínai férfi rengeteg rajongót szerzett Douyinon és Weibón – a TikTok és a Twitter kínai megfelelőin – követőit viszont most egytől-egyig elvesztette, ugyanis a két oldal az irányelvek megsértésére hivatkozva megszüntette a férfi profiljait.

  Teljesen nem tűnt el a közösségi médiafelületekről, hiszen még megtalálható Elong Musk néven az igazi TikTokon, ahol jelenleg 240 000 követővel rendelkezik.