Aliz
7 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • kodak

  Három év és tíz hónap börtönt kapott engedély nélküli fegyvertartás (pontosabban az ezzel kapcsolatos íratok meghamisítása) miatt. Mint az XXL cikkéből kiderül, az ügyészek ennél súlyosabb büntetést akartak, mert

  Kodak Black állítólag úgy tökön rúgta az egyik fegyőrt a börtönben, hogy kórházi ellátásra szorult.

  Korábban szintén meggyűlt az őrök nemiszervével a baja a rappernek, egy másik alkalommal

  megragadta egy fegyőr heréit, és egész egyszerűen nem volt hajlandó elengedni.

  Az eddigi hírek szerint a fegyőrt emiatt meg is kellett műteni.

 • Két héttel ezelőtt felhívást tett közzé a rendőrség Twitteren. Mint írják, kilenc kiskutya lett az eredménye két rendőrségi eb, Bambi és Lövész közös kalandjának, de az állatoknak még nincs neve. Ezért a rendőrség arra kérte a követőit, hogy adjanak "i" betűvel kezdődő neveket a kicsiknek.

  EJUbJopXUAE-l6x
  Fotó: Police_hu / Twitter
 • A szinkron miatt valószínűleg kevés magyar néző tudja, hogy eredetileg a Jégvarázsban Kristen Bell hangján szólal meg Anna.  Mindenesetre a színésznő a hamarosan érkező folytatás miatt járja az ilyenkor szokásos promóciós körutat és ennek keretében Jimmy Fallonhoz is beugrott, ahol megmutatta, hogy mindegy neki, hogy Toy Story, Kis hableány, vagy éppen Pocahontas, ő az összes Disney slágert nagyjából tökéletesen el tudja énekelni.

 • Múlt héten írtunk egy essexi nőről, aki egy BMW Cabrio hátsó ülésére szuszakolta be a komplett ágyát, és a diszkrét szállítmány fel is tűnt a rendőröknek. Hasonlónak volt szemtanúja olvasónk, gromek. A Hungária körúton, a Lurdy Ház környékén járt, amikor az alábbit észlelte:

  Igen, az ott egy ajtó, pontosabban talán kettő. Egy Peugeot Cabrióban.