Koronavírus adatok

2021. dec. 02.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az amerikai elnök a Massachusetts állambeli Nantucketben tett látogatása alkalmával keltett nagy feltűnést, de nem beszédével, hanem meglepően jóképű titkosszolgálati ügynökével.

  scrnli 2021- 12- 02- 12-56-16.png

  A fiatal férfi sötét napszemüveget viselt, így nem látszik teljesen az arca, de megjelenése így is elég volt ahhoz, hogy a női felhasználók teljesen odáig legyenek érte TikTokon.

  A jóképű férfiról több videó is készült, így minden szögből megcsodálhatják rajongói.

  (Forrás: Indy100)

 • Büntetőfékezés? Hagyjuk már! - mondja egy kigyúrt, tetkós férfi az anyósülésen kuporodó csivavának. Az apró ebnek úgy mesél, mintha csak egy legenda lenne a büntetőfékezés, és nem volna az valós félelme az autósok egy részének. Végül a karjaiban megpihenő cukiságbombával, a háttérben egy Dodge RAM 1500-al kéri számon a nézőt:

  Büntetőfékezel, hazudozol? Ez vagy te! Ezelőtt fékezzél!

  — mondja egy kacsintás kíséretében, miközben a kamera közelebbről is bemutatja a közel 2,5 tonnás monstrumot.

  A büntetőfékezés utoljára Berki Krisztián ügyében kapott nagyobb nyilvánosságot, amikor egy busz előtt fékezett le celeb. Állítása szerint csupán egy kanyarodás miatt fékezett le, és a másik sofőr volt agresszív. Tettéért két év börtönre ítélték idén nyáron, amit négy évre felfüggesztettek. A 

 • Alig várta, hogy Dylan érte menjen.

  A magyarországi szupermodellről legutóbb akkor számoltunk be, amikor elnyerte a legkiemelkedőbb nemzetközi modellnek járó Modelo Internacional nevű díjat az Elle magazin szerkesztőségétől – de a New York-i divathéten viselt fekete csipkés ruhakölteménye is nagy sikert aratott rajongói között. 

  Palvin most egy újabb gyöngyszemmel ajándékozta meg rajongóit, egy mesefigurás miniruhában várta szerelmét, Dylan Sprouse-t, hogy felkapja őt és elvigye randizni, a várakozás alatt azonban pár képet is lőtt magáról. Íme: 

 • A Mashable cikke szerint karácsony előtt bárki beköltözhet egy éjszakára a Reszkessetek betörők! ikonikus házába.

  giphy (8).gif
  Fotó: giphy.com

  A lehetőséget Airbnb-n keresztül nyerheti meg egy szerencsés társaság, a sorsolásra pedig december 7-én, délután 1 órától lehet jelentkezni. A ház a forgatás óta majdnem teljesen ugyanúgy néz ki, mint a legendás karácsonyi filmben, így tényleg olyan érzés lehet, mintha Kevin családjával élnénk együtt egy napig.

  Az élményt azzal teszik teljessé, hogy az a Devin Ratray lesz a házigazda, aki Kevin bátyját játszotta a filmekben.

  A nyertest december 12-én sorsolják ki, a házról itt nézegethet képeket.